@kekomancer BB ye başlamışsın
Kadim bir ek*i sözlük yazarının da dediği gibiDedem öyle bir demeç vermişse bir bildiği vardır:]
"KaRdEşİm şİmDi hİçBiR 0yUn kEyiF vErMiCeK"
@kekomancer BB ye başlamışsın
Kadim bir ek*i sözlük yazarının da dediği gibiDedem öyle bir demeç vermişse bir bildiği vardır:]
Daha oyunun başındayım ya. Biraz van helsing'i andırıyor atmosfer. Sesler falan baya rahatsız edici üstelik.@kekomancer oyunun sonunda vereceğin kararla alâkalı bir şeyler çiziktirirsin artık.
Buda bitince bir ds3 patlar mıDaha oyunun başındayım ya. Biraz van helsing'i andırıyor atmosfer. Sesler falan baya rahatsız edici üstelik.
Hayır, mümkünse uzak kalsın o oyun benden:dBuda bitince bir ds3 patlar mı
Zamanında saçlarını yoldurmuş olsa da artık upgrade almış bir kekosun sen. Kulun köpeğin yaparsın ds3 ü .dHayır, mümkünse uzak kalsın o oyun benden:d
Olm oynanış olarak keyif almıyordum. Kağnı gibiydi karakter.Zamanında saçlarını yoldurmuş olsa da artık upgrade almış bir kekosun sen. Kulun köpeğin yaparsın ds3 ü .d
Büyücü açarız abime. Errrrkek gibi uzaktan spamlersin. Ya da dex silahlarıyla hızlı oynarsın yavaş değil la karakter. 1 ve 2 çok yavaşOlm oynanış olarak keyif almıyordum. Kağnı gibiydi karakter.