Bir noktadan sonra klavye ile olmayacak bu iş diye bıraktım ben oyunu.Oyunun son bossu bu arkadaş, DLC bossu olduğundan ayrı bir zor. Hedefim oyunu %100 yapmak, ama Dr. Kahl'ın Robotu, Mortimer Freeze ve bu Saltbaker beni hayattan soğuttu.
Bir noktadan sonra klavye ile olmayacak bu iş diye bıraktım ben oyunu.Oyunun son bossu bu arkadaş, DLC bossu olduğundan ayrı bir zor. Hedefim oyunu %100 yapmak, ama Dr. Kahl'ın Robotu, Mortimer Freeze ve bu Saltbaker beni hayattan soğuttu.
Leveline bağlı. Onu baya önceden yapmıştım yüzde olarak net hatırlamıyorum ama 1/3 civarıydı en az.Verdiğin rakamların oyundaki karşılığı ne dostum 2494 vurdum diyorsun mesela bossun canının ne kadarını götürdü bu ekstrem hasar?
Ben de kolla oynamayı beceremedim.Bir noktadan sonra klavye ile olmayacak bu iş diye bıraktım ben oyunu.
Düz hasarının 30 olduğu yaratığın toplam canı 20 bin o civarı o halde. Düz hasar derken düşmanların üstüne gül mü fırlatıyorsun yastıkla mı dürtüyorsunuz lan bu hasarın azlığı nedir böyle sonuçta o da asadan çıkan bir büyü değil mi : /Leveline bağlı. Onu baya önceden yapmıştım yüzde olarak net hatırlamıyorum ama 1/3 civarıydı en az.
Bi tane kayıtlı 15 saniyelik videom var ona baktım şimdi:
2 kere sıradan vurmuşum 29 can alıyor (önceki mesajdaki levelde 13). Sopasıyla kendisine vurdurmuşum 1505 vurmuş. Çökmeye başladığını görünce hasar arttıran iksir içmişim. expelliarmus’la 2600 vurmuşum. Ardından dondurup kesmişim 15.500 vurmuş ve ölmüş. Son vuruşum canının %70-80’ini almış gibi görünüyor.
Son vuruşta ne olduğunu çözemediğim için kaydetmiştim bunu.
The Legend of Zelda: Tears of the KingdomHangi oyun?
Bu troll’e özel bi durum. Troll normalinin yarısı kadar hasar alıyor. Ona 30 vuruyorsam başkaları 60 yiyor yani.Düz hasarının 30 olduğu yaratığın toplam canı 20 bin o civarı o halde. Düz hasar derken düşmanların üstüne gül mü fırlatıyorsun yastıkla mı dürtüyorsunuz lan bu hasarın azlığı nedir böyle sonuçta o da asadan çıkan bir büyü değil mi : /
Güne güzel başladık.