Takip ettiğim bir konu değil bilmiyorum. Ama bence Zelda’dan sonra çıkar haberleri varsa da.Yeni konsol haberi yok mu? Söylentisi falan.
Buda ilki gibi güzel olursa tadından yenmez mis.Zorla kendi konsolunu aldırtacak şu oyun..
İddia oynadım. Kazanırsam Hogwarts alicam totemi yaptım. Geldi kupon. Oyunun 900 lira olduğunu öğrendimhogwarts legacy oynayıp da yayınını açmayan arkadaşlar var... sabrımızı sınamayın
Kazandığında bile kaybetmişsin be Keko...İddia oynadım. Kazanırsam Hogwarts alicam totemi yaptım. Geldi kupon. Oyunun 900 lira olduğunu öğrendim
PS için mi... twitchte yayın açacaksan iban ver 300 lira benden. lgbtivqibişiler vegan antifaşo lubunyanın hogwarts muacerasını izlemek isterimİddia oynadım. Kazanırsam Hogwarts alicam totemi yaptım. Geldi kupon. Oyunun 900 lira olduğunu öğrendim
Aslında güzel kazandım da 700e okeylemiştim kendimi.. Ps'de 900 olduğunu görünce vazcaydım:sKazandığında bile kaybetmişsin be Keko...
Psden nasıl yayın açıyım olm.PS için mi... twitchte yayın açacaksan iban ver 300 lira benden. lgbtivqibişiler vegan antifaşo lubunyanın hogwarts muacerasını izlemek isterim
beni ilgilendirmez bi yolunu bulAslında güzel kazandım da 700e okeylemiştim kendimi.. Ps'de 900 olduğunu görünce vazcaydım:s
Psden nasıl yayın açıyım olm.
beni ilgilendirmez bi yolunu bul
bu herife baskı yapın yayın açsın, üşengeç olmuş iyice evde yata yata
dostum senin için pcde oynayabilirimAslında güzel kazandım da 700e okeylemiştim kendimi..