Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Büyüler nasıl ? Kitapların dışına çıkmışlar mı dark spell vuruyor muyuz mesela ? Bir kaç yayıncı izledim rakibi tutup yerden yere vuruyor da basit 2-3 büyü harici yoktu onda belki ilerde açılıyordur bilmiyorum da sorayım dedim.
Büyüler harry potter evreni için güzel. Başta 4 büyü kapsiten var. İlerledikçe 16 yapıyorsun ama sahip olduğun büyü daha fazla.

Yerden yere vurma dediğin ancient magic adında nihai saldırı. Bi bar dolunca basıyorsun rastgele bi absürt büyü atıyor. Gökten yıldırım indirme de var aralarında. Ve düşmanlara spesifik şeyler de oluyor mesela şövalye gibi tiplerde silahı alıp onunla kafasını kesiyor. Veya devasa örümceği küçültüp ayağınla eziyorsun hasar öldürmeye yetiyorsa.

Büyüler güzel kombine oluyor. Ve düşmanlara spesifik zayıflıklar var. Mesela büyük kurbağaları levioso’yla havaya kaldıramazsın. Ama ağzını açtığı zaman kullanırsan dilinden yakalayıp havaya kaldırabiliyorsun.
Öyle yakalamışken kesme büyüsü atarsan dilini kesip tek atıyorsun.

Trollere flipendo atamazsın. Ama balyozu dikey indirdikten sonra balyozuna flipendo atarak balyozu suratına çarptırabilirsin.

Örümcekler havaya kalktığı anda yere çarptırma büyüsü atarsan kafası yere gömülüyor.

Bunlar zevkli hale getirmiş. Genel olarak güzel kombine de ediliyor büyüler. Kombatıyla öne çıkacak bi oyun değil ama farklı ve zevkli. Her oyunda gördüğümüz kopyala yapıştır kombatlardan değil.

Valla haftasonu gündemden de uzak kalmak için Hogwarts Legacy oynayarak geçirdim, zaten HP fanı olduğum için alacaktım el mecbur, arada 100 lira fiyat farkı varken de DLC ile beraber aldım ama herhangi bir avantajı var mı bilmiyorum.

Ya dediğim gibi HP fanı olduğum için zaten kötü bir iş olsa da ayıla bayıla oynayacaktım ama ben baya beğendim oyunu, kombat sistemi olsun, büyüler olsun, harita kullanımı olsun, paranın hakkını veriyor şu ana kadar, yaklaşık 15 saati devirdim sanırım, haritada hala daha gitmediğim yerler, yetişemediğim yan görevler, açık dünyada etkileşime girmediğim bir sürü NPC var, NPC etkileşimleri iyi değil ama çok da aramıyorum zaten, oradan oraya yürüyorum-uçuyorum, görsel-ambiyans-müzik olarak çok güzel olmuş oyun.

PC'de optimizasyon sıkıntısı var diyorlar, ben daha yeni kendime 3070 TI'li bir hazır sistem aldım, Ray Tracing+Ultra'da oynarken o fps düşüşünü-dalgalanmasını yaşadım ama RT kapadıktan sonra neredeyse 100 fps altına inmedi, dalgalanma da yaşamadım, açıkçası RT farkını da çok anlayamadım, zaten uzun yıllardır orta halli bir bilgisayarda oynarken yeniye geçince her şey güzel geliyor, ondan bu konuda çok objektif bir değerlendirme yapamam :D

Uzun lafın kısası, HP hayranı biri isen ve çok zora sokmayacak ise bütçeni bence al, oyna hatta şu an tam zamanı, insan kendini dünyanın içinde kaybediyor.
Yarasın dostum normalde bende haset olurdu böyle durumlarda ama senin adına gerçekten mutlu oldum. Objektif reisin spor sohbet konusundaki varlığını nötrlüyorsun diye de olabilir bilmiyorum. İyi eğlenceler, akmaya devam. Günün birinde biz de akarız.

DLC dediğin şey kozmetik içeriktir herhalde oyunlar oyun içi içerik ekleyen dlclerle birlikte çıkmazlar, para vermesen de olurdu herhalde.

Büyüler harry potter evreni için güzel. Başta 4 büyü kapsiten var. İlerledikçe 16 yapıyorsun ama sahip olduğun büyü daha fazla.

Yerden yere vurma dediğin ancient magic adında nihai saldırı. Bi bar dolunca basıyorsun rastgele bi absürt büyü atıyor. Gökten yıldırım indirme de var aralarında. Ve düşmanlara spesifik şeyler de oluyor mesela şövalye gibi tiplerde silahı alıp onunla kafasını kesiyor. Veya devasa örümceği küçültüp ayağınla eziyorsun hasar öldürmeye yetiyorsa.

Büyüler güzel kombine oluyor. Ve düşmanlara spesifik zayıflıklar var. Mesela büyük kurbağaları levioso’yla havaya kaldıramazsın. Ama ağzını açtığı zaman kullanırsan dilinden yakalayıp havaya kaldırabiliyorsun.
Öyle yakalamışken kesme büyüsü atarsan dilini kesip tek atıyorsun.

Trollere flipendo atamazsın. Ama balyozu dikey indirdikten sonra balyozuna flipendo atarak balyozu suratına çarptırabilirsin.

Örümcekler havaya kalktığı anda yere çarptırma büyüsü atarsan kafası yere gömülüyor.

Bunlar zevkli hale getirmiş. Genel olarak güzel kombine de ediliyor büyüler. Kombatıyla öne çıkacak bi oyun değil ama farklı ve zevkli. Her oyunda gördüğümüz kopyala yapıştır kombatlardan değil.
Ulan ne ara kombatını hatim ettin oyun daha geçen gün çıktı anasını satayım

Yarasın dostum normalde bende haset olurdu böyle durumlarda ama senin adına gerçekten mutlu oldum. Objektif reisin spor sohbet konusundaki varlığını nötrlüyorsun diye de olabilir bilmiyorum. İyi eğlenceler, akmaya devam. Günün birinde biz de akarız.

DLC dediğin şey kozmetik içeriktir herhalde oyunlar oyun içi içerik ekleyen dlclerle birlikte çıkmazlar, para vermesen de olurdu herhalde.
Valla kozmetik de olabilir, boşuna 100 lira da kaçmış olabilir, bu sıralar çok şey kaçtığı için saldım artık:D Teşekkür ettim, valla bu sıralar iyi geldi, kafayı dağıttı.

@Starrk 'a Kombat direkt yüklü olarak geliyor. Doğarken kulağına kombat kombat kombat diye fisildamislar. Artık bütün çıkan oyunların kombatını çıktığı gün her şeyiyle biliyor. Başka açıklaması olamaz.
Boşuna kombatlara fısıldayan adam demiyoruz. Starrk'la battle royale tarzı ortama düşsen hangi silah ne kadar vurur nasıl bir kombinasyonla kaç kişi öldürürüz hesabını yapar akşama.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 6)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık