Arkadaşlar hala bazı oyunları steamden almayan varsa epic ve humblebundle da daha ucuz olabilir haberiniz olsun
Arkadaşlar hala bazı oyunları steamden almayan varsa epic ve humblebundle da daha ucuz olabilir haberiniz olsun
TW3 Wild Hunt Complete Edition Epic’te şuan %80 indirimle 15 TL reis. İndirimsiz hali de 75 TL.Ultrakill 6 kat zamlanmış witcher 250 tl olmuş. Arkadaşlar güzel bir oyun gördüğünüzde ve ''oynarım ben bunu'' dediğinizde kesinlikle alın o oyunu yoksa işimiz yaş böyle
Ooo yine kazanamayacağımız bir çekiliş daha. Umut ölmüyor...
One Piece ne oldu senin?Muhtemelen 40 dakika oynayıp sileceğim ama bi özenmedim değil... Datte'de "Büyük şeyli barbi kızlar bile bitiriyor" gibisinden bizi bi ezikledi... Elden Ring'i yüklüyorum... 40 dakika oynayacak birine ne tavsiyeler verebilirsiniz? Çift kılıç severim.
O biteli çok oldu yav. Bom boş oyun.... Sanki demo gibiydi.One Piece ne oldu senin?
Wretch al. Eline ne geçerse onu kuşan. Anadan üryan dal bütün dungeonlara bosslara. Çingene gibi oyna oyunu.Hazır konuşuluyorken sorayım; soulslike tecrübesi çok çok az olan ve ilk defa Elden Ring oynayacak bir oyuncuya önereceğiniz sınıf nedir? Ben sırf büyü konusu ilgili çektiği için başlayacağım oyuna ve doğal olarak astrologer açmayı düşünüyorum ama size de bir sorayım dedim. Sırf canım çekti diye çok zorlayıcı, oyundan soğutucu bir hata yapmayayım.