Elden Ringe başladım ya nereye gitsem dayak yiyorum... 3 saat fln oldu... Bi tarafa gidiyorum üstüme dev atlıyor ölüyorum. Diğer tarafa gidiyom barbar kabilesine rastliom ölüyorum. İlk başta açık dünyaya çıktığımız alanda ki abiye bir vurayım dedim. O bile artık beni kovalıyor. Ulan bir kere öldürdün zaten senin resetlenmen gerekmez mi ne zaman görse kovalıyor. Bı gucleniyim göstericem ona...
Yanlış mı oynuyorum beyler? Ben sürekli ölüyorum ya.....
Dövmekten önce hasar yememeye alışman lazım bu oyunlarda. Kalkanın arkasına saklan ve düşmanı biraz incele. Saldırısı bitince karşılık verip dayak yeme. Biraz bak saldırılarına. Sonra ne zaman kontra yapman gerektiğini çözdüğünde saldırmaya başlarsın.
-Ağırlığın %70’i geçmesin.
- Başta level atlarken canı arttır. Hasara kıyasla yüzde olarak daha fazla artıyor can.
-En çok rune’leri başta mezarlıklardan toplayacaksın.
-İyileşme iteminin sayısını ve iyileştirme miktarını arttıran malzemeden topla. Yerlerine internetten bakabilirsin bulamıyorsan.
-Hasar için en önemli şey silahı güçlendirmek. Malzemesini başlangıç yerine yakın bi madende toplayabilirsin. Bi de devlerin orda parlayan taşlar var. Deve vurdurarak o taşı kırdırabilirsin. İçinden lootu al bi üst level silah yükseltme taşı veriyordu.
Silahı +3 veya +4 yapsan, can statını da 20-25 yapsan ilk bölgeyi rahat temizlersin.