Smoker Bugün 14:43 #9,561 Mu Won dedi ki: O zaman senin rahat bi 50 saat daha var. Genişletmek için tıkla ... İlk oyunu 123 saatte bitirdim, bu da en az o kadar sürer diye düşünüyorum.
Mu Won dedi ki: O zaman senin rahat bi 50 saat daha var. Genişletmek için tıkla ... İlk oyunu 123 saatte bitirdim, bu da en az o kadar sürer diye düşünüyorum.
Mu Won Bugün 15:37 #9,562 Smoker dedi ki: İlk oyunu 123 saatte bitirdim, bu da en az o kadar sürer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Böyle ful yan görevleri sömürerek oynayanları twitter'da gördüm. 150 saat oynamışlardı.
Smoker dedi ki: İlk oyunu 123 saatte bitirdim, bu da en az o kadar sürer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Böyle ful yan görevleri sömürerek oynayanları twitter'da gördüm. 150 saat oynamışlardı.
amaneden 12 dakika önce #9,563 amaneden dedi ki: Blue Prince şanslı biriyseniz çok güzel oyun, değilseniz biraz canınızı sıkar ama yine de güzel oyun. Genişletmek için tıkla ... 46. odayı buldum ama oyunun içinde pek çok gizem var, yapılacak da pek çok şey var. Oynamaya devam ederim.
amaneden dedi ki: Blue Prince şanslı biriyseniz çok güzel oyun, değilseniz biraz canınızı sıkar ama yine de güzel oyun. Genişletmek için tıkla ... 46. odayı buldum ama oyunun içinde pek çok gizem var, yapılacak da pek çok şey var. Oynamaya devam ederim.