Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Otomotiv Sohbet

Şuan kafamda, para biriktirmeye ve tasarruf yapmaya teşvik olmam için bi imaj var. O imaj da bi araba şeklinde şuan, 1-2 yıl içerisinde ulaşabilir bir araba olması lazım aynı zamanda.
Bana bakma, ben torosla da gezerim, ki çok gezdim. Çok da hoşuma gider. Daha fazlasını da aramadım, hala da aramıyorum.
O yüzden modelin markanın bi önemi yok benim için. Para biriktirmeye teşvik olmam için 0 km olması lazım ki bi anlamı olsun benim için.
Ben şimdi kendi 0 arabamı satıp, üstüne bi de para verip, üstüne de gidip 2. el alırsam babam beni yatı. neyse. :d Olmaz yani ikinci el.

Ama tabi dediğin gibi, gidip de problemli bi model almanın bi manası yok. Clio problemli diyorsan çok haklısın. Doğrudur.
B hatchback'te problemsiz modeller yaris ve fabia şeklinde biliniyormuş. C segmentinde de auris ve kia ceed.
Yaris zaten hibrit, auris zaten yok. Onları sildim, liste şöyle şuan :
Fabia premium 1.362
Ceed elegance plus 1.575 (bu araba 140 beygir, bana fazla)
Fabia monte carlo 1.603 (bu araba 150 beygir, bana fazla)
Abi bence hız ve performans odaklı bakmam diyorsan Fabia 1.0 TSI on numara beş yıldız araba. Motor keza Clio’nun benzinlisi gibi üç silindir 1000 cc lakin şu ana kadar benimde kullandıklarım arasında hem en performanslı hem de en sorunsuz üç silindirli motor.

Abi bence hız ve performans odaklı bakmam diyorsan Fabia 1.0 TSI on numara beş yıldız araba. Motor keza Clio’nun benzinlisi gibi üç silindir 1000 cc lakin şu ana kadar benimde kullandıklarım arasında hem en performanslı hem de en sorunsuz üç silindirli motor.
Yok yahu yaş olmuş 32, ne hızı ne performansı.
Fabianın monte carlo modeline bayıldım ama, 150 beygir arabayla ben kaşınırım ya. Kaşınırım kaşınırım. Gerek yok.
1.0 tsi fabia 115 beygirmiş, o bile çok bana.
Benim bu sandero 75 beygir, bundan önce xsara vardı 92 beygir falan bişeydi. O çoktu mesela, ne badireler atlattım onla. En son motorunu yaktım da rahatladım ialskdiaşlda
Ondan sonra bu 75 beygirlik sanderoya indim, mis.
Şuan bana fazla bile geliyo 75 beygir. O derece sakin artık sürüşüm.
He ama bundan daha azı da utandırır yokuşlarda falan. Bi de tabi bu manuel şimdi istediğim gibi kontrol ediyorum, düşük beygirli otomatik araçlar çok tehlikeli benim gibi bi 14 yıllık manuel kullanana.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık