20.032 kilometre i20 aracım var, alalı 4 yıl olmadı. Araba 1 yaşındayken Hyundai bayisindeki elemanların ısrarıyla kaputa folyo taktırdım. Yalnız folyoyu takarken beceriksizlik ettiler, ilk folyo düzgün yapışmamış, buna rağmen onu sökmeden ilkinin üstüne 2. folyoyu yapıştırmışlar. O vakit bunun bana herhangi bir sorun yaratmayacağını, garantisi 2 sene olsa bile en az 10 sene folyonun sağlam kalacağını, istediğim zaman da kaplamayı ücretsiz söktürebileceğimi söylediler. Bu sene Mart ayında dolu yağışı oldu, folyo kabarmaya başladı, altına hava girmeye başladı sanırım. O sırada folyonun garantisi biteli 3 ay geçmişti, bu yüzden yıllık bakıma kadar beklettim, açıkçası folyodaki kabarıklığın iki ay içerisinde tüm yüzeye yayılacağını öngöremedim. Yayılsa bile kaputu korumaya devam edeceğini düşündüm doğal olarak. Bakım için servise gitmeden önce telefonda folyoyu sökme işlemini 5 bin liraya yaptıklarını söylemişlerdi, arabayı götürdüğümde folyonun durumunun çok kötü olduğunu, güneşte kalınca kaputun boyasına yapışmış olabileceğini, öyle olduysa spatulayla kazımaları gerekebileceğini, çok riskli bir iş olmasından dolayı en az 10 bin lira alacaklarını söylediler. Orada arabayı teslim ederken başımdan aşağı kaynar sular indi, düşünsenize şehirler arası yollarda kaputa taş sekip boyaya zarar vermesin diye folyo taktırıyorum ama ne hikmetse 2,5 sene gibi kısa bir sürede folyo kabarıp, kaputa yapışıp araca ciddi boyutta zarar verebilecek duruma geliyor. Bu olayın böyle çabuk gerçekleşmesinde çift folyo takılmış olmasının rolü var mı bilmiyorum, kimse bilmiyor. Şu anki piyasada kaputa boya attırmak, arabada en az 100 bin lira değer kaybına yol açar, belki daha da fazla. Şu an bile inanamıyorum yani çok cahillik ettim, bekletmeden götürmem gerekirmiş. Sanayide folyoyu 1.500 liraya çıkarttıklarını öğrendim ama kendi sıkıntılı işçilikleri söz konusu olduğu için yetkili bayiye söktürdüm. Bu sırada Hyundai Genel Müdürlüğüne başvurdum, olayları özetleyip fiyat konusunda indirim talebinde bulundum. Arabayı bayide bıraktım, ödemeyi de talebim sonuçlandıktan sonra yapacağımı bildirdim, olumlu dönüş olacağını zannetmiyorum ama şansımı denemek istedim. Böyle zamanlarda erkek olsaydım durumlar değişir miydi diye düşünmeden de edemiyorum açıkçası. Arabayı teslim almaya gideceğim zaman iş yerinden bu işlere aşina iki erkek arkadaşa benimle gelmelerini rica edeceğim, kaputun boyasına zarar gelip gelmediğini kontrol etmeleri için. Bu maliyetleri karşılayamayacak durumda olduğumdan falan değil, sadece enayilik etmiş gibi hissediyorum. Folyo işini kimseye tavsiye etmiyorum, hele benim gibi bilginiz ve takip edebilecek durumunuz yoksa buna asla bulaşmayın.
Şehir ve bayi ismi vermeyeceğim ama gözlediğim kadarıyla kurumsallık konusunda da ciddi sıkıntılar var. Bayide bakım, aksesuar, yedek parça vb. işleri izleyen beyaz yaka personel sürekli işi bırakıyor, ben arabayı satın aldığımdan beri o koltukta oturan personel 6 kere değişti. Uğraştıkları sıkıntılı işlerle kıyaslanınca ödenen maaş yeterli gelmiyor muhtemelen. Her neyse bu da böyle bir tecrübeydi işte.