mzada iyi ama yedek parcalari pahali, tavisye etmem. Honda al, civic 1.6O kadar para vermem arabaya şimdilik, başka ülkeye geçeceğim. Mazda 3 kestirdim gözüme bir tane, onu almayı düşünüyorum.
mzada iyi ama yedek parcalari pahali, tavisye etmem. Honda al, civic 1.6O kadar para vermem arabaya şimdilik, başka ülkeye geçeceğim. Mazda 3 kestirdim gözüme bir tane, onu almayı düşünüyorum.
Yurt dışında nereye bağlı olarak ucuz olabiliyor Mazdanın yedek parçaları.mzada iyi ama yedek parcalari pahali, tavisye etmem. Honda al, civic 1.6
Kolay bozulmuyor, o yüzden çok da endişe etmiyorum.mzada iyi ama yedek parcalari pahali, tavisye etmem. Honda al, civic 1.6
Abi hiç CX-5 düşündün mü ?Kolay bozulmuyor, o yüzden çok da endişe etmiyorum.
Balkanlarda mazda tutuluyor, sıkıntı yaşamazsın o konuda.Kolay bozulmuyor, o yüzden çok da endişe etmiyorum.
C180 1.8 turbo 7G bak alacaksan. Temiz alırsan ve bakımını güzel yaptırırsan 1milyon km gidersin. Mercedes üzmez. Ama temiz olacak işte. Ben 2 ay önce satmamış olsam takas düşünürdüm jetta ile. Çok keyifli arabaydı ve gözleri üzerine çeken bir arabaydı.Bende de 2012 model Jetta var beyaz sağ kapı boyalı değişen tramer yok
Biraz para toplayabilirsem bunu satıp 2012 model c180 almayı düşünüyorum
Büyük araç benlik değil. Bu benim başlangıç aracım olacak, hedefimde Maserati almak var.Abi hiç CX-5 düşündün mü ?
Hayırlısıyla abiBüyük araç benlik değil. Bu benim başlangıç aracım olacak, hedefimde Maserati almak var.
Bende mazda'yı çok seviyorum. Hangi modeller var orada ?Balkanlarda mazda tutuluyor, sıkıntı yaşamazsın o konuda.
Valla güzel fikir abi. Türkiye’de parçası yok ama yurtdışında baya popüler ve parçası bol. Bu yetmiyormuş gibi kronik sorunu yok.Büyük araç benlik değil. Bu benim başlangıç aracım olacak, hedefimde Maserati almak var.