Hissediyorum sıcak nefesiniArtık ensende sıcak nefesimi hissedebilirsin![]()

O değilde 17 maçlık yenilmezlik serim bozuldu. Wilo'nun rekoru kıraydım bari egale ettim kaldı. Hep @Will of D. ye yaradı bunlar

Hissediyorum sıcak nefesiniArtık ensende sıcak nefesimi hissedebilirsin![]()
Hepte 2. likte takılıyon haHissediyorum sıcak nefesiniOyunların morali yerle yeksan. Yine gitti şampiyonluk :/ En azından 2. olup hedefi aşayım bari. Barca'da var arada 4. olmasam iyidir. Yalnız senin kadroda baya iyiymiş
O değilde 17 maçlık yenilmezlik serim bozuldu. Wilo'nun rekoru kıraydım bari egale ettim kaldı. Hep @Will of D. ye yaradı bunlar![]()
Gökler beni geçmene izin vermedi demekki Rifo-kun.Hissediyorum sıcak nefesiniOyunların morali yerle yeksan. Yine gitti şampiyonluk :/ En azından 2. olup hedefi aşayım bari. Barca'da var arada 4. olmasam iyidir. Yalnız senin kadroda baya iyiymiş
O değilde 17 maçlık yenilmezlik serim bozuldu. Wilo'nun rekoru kıraydım bari egale ettim kaldı. Hep @Will of D. ye yaradı bunlar![]()
2. olma mücadelesi dehşet zaten. Bir geri düşüyorum bir öne geçiyorum. Ekşın dolu bir yarışGökler beni geçmene izin vermedi demekki Rifo-kun.Benim seriyide sen bitirmiştin sanırım.
Unutmadım.
Bu arada farkı gene açmışım:2.lik mücadelenizi keyifle takip ediyorum.
![]()
Villareal bu akşam şampiyonluk maçına çıkıyor benimle, kendisine tebrikler şimdiden. Tek temennim yine 5 falan atmasın.![]()