Kaça satıyon?Hiç Nani hayranı falan yok mu takımı aldığımdan beri satış listesinde :/
Kaça satıyon?Hiç Nani hayranı falan yok mu takımı aldığımdan beri satış listesinde :/
17.83Kaça satıyon?
2 milyon var. Çok gitmesini istiyosan alayım.Hiç Nani hayranı falan yok mu takımı aldığımdan beri satış listesinde :/
2 milyona teklif yollayamazsın la2 milyon var. Çok gitmesini istiyosan alayım.![]()
Para yok. Kulüp iflas. Şu gençleri 10 milyondan satışa çıkarayim. Belki kanıp alan olur2 milyona teklif yollayamazsın la![]()
Bende klübü adam etmek için çabalıyom ama yokPara yok. Kulüp iflas. Şu gençleri 10 milyondan satışa çıkarayim. Belki kanıp alan olurAksama da Valencia ile kapışıyoruz.
Nani güçsüz ve pahalı.Hiç Nani hayranı falan yok mu takımı aldığımdan beri satış listesinde :/
Baktım villeral ne adamları satmış fiyattan bende dellendim yükselttim fiyatıNani güçsüz ve pahalı.
Bende 7m lik adamları 15 civarına sattım. Normalde 7mlik adamı 9a koyardım ben. Cidden yüksekten bile gidiyor. Şans işi demek ki.Baktım villeral ne adamları satmış fiyattan bende dellendim yükselttim fiyatı![]()