Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Onlıne Soccer Menajer)

Hangi Ligi Oynayalım ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi amaa bu sezon tırrrt takım isteyen sendin.Sende başaılı oldun zaten laf eden mi var :(
Ben açık ara ezdiğimden pek heycanlı geçmedi :D Çelsi,arsenaller,liverpoollar balon çıktı :D Ve biri hala söyleniyor :D

Ama sevdim lan büyük takım çalıştırmayı.Ligin son maçında tüm 11 100+ dan oluşuyordu.alecim tek başına 200 milyon ediyordu :D En sevdiğim şey antremana sokmak işte.
Senin kadro efsaneydi ya.

Senin kadro efsaneydi ya.
Asıl Çelsi istemiştim ben gençlei daha çok diye.eliştimek için.
City çıkınca mecburen yaşlıları sattık gnçleşdirdik.
Lgin sonuna doğru antreman sistemi bozuldu ama önceden uçan Sterling 33 lük adam gibi gıdım gıdım ilerliyorddu nolduysa.

Sen alsan sende yapardın dostum.Süper oynamaya başladın ligin 2. yarı 2 kez yenildim sana kupayı hakettin :DKeşke çelsi sana çıksaaydı rekabet ortamı olurdu.

Asıl Çelsi istemiştim ben gençlei daha çok diye.eliştimek için.
City çıkınca mecburen yaşlıları sattık gnçleşdirdik.
Lgin sonuna doğru antreman sistemi bozuldu ama önceden uçan Sterling 33 lük adam gibi gıdım gıdım ilerliyorddu nolduysa.

Sen alsan sende yapardın dostum.Süper oynamaya başladın ligin 2. yarı 2 kez yenildim sana kupayı hakettin :DKeşke çelsi sana çıksaaydı rekabet ortamı olurdu.
Evet antrenman sistemini bende farkettim. Sanırım 100 puan üstü oyuncuların gelişimini yarılamışlar. Benim 96 lıklar falan hala köpek gibi gelişiyorduda işte neymar falan ı-ıh.

Bilemiyorum onu artık ne oludu :D Ama ben genç oyuncuları sağlam geliştiririm. Çoğu zaman günde 3 antrenmana sokuyom adamları :D Alli vardı bende 82 mi neydi 99 la bitirdim adamı. Sonlara doğru gol/asist sayısı fazla adamlara yöneldim antrenmanlarda yoksa 110 a falan vurdudu o herif :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık