Sus lan elendin gittin işte ne kıvırıyonBen canım sıkıldıkça kupa alıyordum bırak o işi
Ben de hedefide +7 yaptım ne yapalım
Biraz daha iyi takım geleydi sen o zaman görseydin şenliği.

Sus lan elendin gittin işte ne kıvırıyonBen canım sıkıldıkça kupa alıyordum bırak o işi
Ben de hedefide +7 yaptım ne yapalım
Biraz daha iyi takım geleydi sen o zaman görseydin şenliği.
Bundan önce ki sezonların kupalarını kim almış baksana biSus lan elendin gittin işte ne kıvırıyon![]()
En iyi takım gelmeyince eleniyon yani ah kıyamamBundan önce ki sezonların kupalarını kim almış baksana bi
Bu kadro ile bu kadar oluyor fazlasını yapan varsa çıksın gelsin.
Alakası yok ben her takımla başarı sağlarım. Baktıysan zaten profilime anlamışsndır ama sen ona da bakmayı bilmiyorsundur belkiEn iyi takım gelmeyince eleniyon yani ah kıyamam![]()
Bu kadar kıvranacağını bilsem elemezdim la seni kupadan kıyamamAlakası yok ben her takımla başarı sağlarım. Baktıysan zaten profilime anlamışsndır ama sen ona da bakmayı bilmiyorsundur belki
3 kere aldık hep kupayı ben alacak değilim öyle olsa siz niye oynuyonuz?
Artık borçları tahsil edelim. Goku'ya de bu sene şampi benim. Bana çalışsın.Gokuda oynuyor an 1. belli 2.belli 3. lük için oynayın siz
Troyisi kurayıı beraber çkelim.Bi elin nesi var iki elin sesi var
Gyj... gene trollüyo konuyu.Çahaal.![]()
Görende diyecek fark atmış o kadro ile bile ıkına ıkına utanmıyon dimi birde hava atmayaBu kadar kıvranacağını bilsem elemezdim la seni kupadan kıyamam![]()
Bütün büyük takımları ben eledim onu biliyomGörende diyecek fark atmış o kadro ile bile ıkına ıkına utanmıyon dimi birde hava atmaya![]()
3-2 kazandın işte. Pek hava atılacak bir şey değil hele de o kadro ile.Bütün büyük takımları ben eledim onu biliyom![]()
Bunlar hep antrenman. 200 milyonluk kadroyu 600 yaptım lan ben.3-2 kazandın işte. Pek hava atılacak bir şey değil hele de o kadro ile.