bizde yaptıkYa bu oyunda hile var. Barca beni nasıl yener? Her türlü taktiği falan ayarlamıştım. Bu kadar mı fazla güç farkı var.

bizde yaptıkYa bu oyunda hile var. Barca beni nasıl yener? Her türlü taktiği falan ayarlamıştım. Bu kadar mı fazla güç farkı var.
Haksız mıyım la, hangi taktik ile falan oluyordu? Kafa kafaya oynayıp fark yedik birde. Kırmızı yemesem aslında alırdım gibi.
İnsan yedek falan çıkar. Baktım barca sende kesin oyuna bakmaz dedim. Yüklendim atağa. Olmadı. Neyse tebrikler. hakkınla yendin.bizde yaptık![]()
6 tane yemişin yahu nasıl alırdınHaksız mıyım la, hangi taktik ile falan oluyordu? Kafa kafaya oynayıp fark yedik birde. Kırmızı yemesem aslında alırdım gibi.
Bana maç sat Kadir, her türlü anlaşırız.
Bugün girebildim anca oyuna sezon öncesini de kaçırdım mecbur tüm güç asıldım.İnsan yedek falan çıkar. Baktım barca sende kesin oyuna bakmaz dedim. Yüklendim atağa. Olmadı. Neyse tebrikler. hakkınla yendin.
Kaleye kaleci koymazsın, yedek de almazsın olur biter. Zamanı gelince ayarlarız.6 tane yemişin yahu nasıl alırdınMaçı nasıl satacam
Gariban takımı mı buldun yani, neyse kupa eşleşirsek maçı satarsın ödeşmiş oluruz.Bugün girebildim anca oyuna sezon öncesini de kaçırdım mecbur tüm güç asıldım.
Taktik vereyim alırsın maçlarıKaleye kaleci koymazsın, yedek de almazsın olur biter. Zamanı gelince ayarlarız.
Gariban takımı mı buldun yani, neyse kupa eşleşirsek maçı satarsın ödeşmiş oluruz.
Taktikle olacak iş değil. Barca'nın yedekler bizim as kadrodan daha iyi. takımın yarısı sattım, 3 oyunca ancak alabildim.Taktik vereyim alırsın maçları
Ben de yedek oyuncu bile yoktu. Yunanistan'ın taktiği uyguluyorum. Orta saha da maçı kitle, atarsan yat. 2 maçta 6 puan aldık öyleTaktikle olacak iş değil. Barca'nın yedekler bizim as kadrodan daha iyi. takımın yarısı sattım, 3 oyunca ancak alabildim.