Zaten ilk iş nicke tıkladım avatar ve mail diyor. Gerçi çıkmama da gerek kalmadı artık hesaba girdim ama merak ettim nerden çıkılıyor. Telefonda durum bu.Sağ üste oyun nickine tıkla aşağıda çıkış yap yazıyor
Zaten ilk iş nicke tıkladım avatar ve mail diyor. Gerçi çıkmama da gerek kalmadı artık hesaba girdim ama merak ettim nerden çıkılıyor. Telefonda durum bu.Sağ üste oyun nickine tıkla aşağıda çıkış yap yazıyor
KullandımOyunuzu kullanın o zaman
Ahahahah ya o kadar da değildir heralde
Ha gayret
Mobilden hiç girmedim o yüzden bilmiyorum ama bilgisayardan dediğim gibi nicke tıklayınca altta çıkış yap yazıyor.Zaten ilk iş nicke tıkladım avatar ve mail diyor. Gerçi çıkmama da gerek kalmadı artık hesaba girdim ama merak ettim nerden çıkılıyor. Telefonda durum bu.
Anasayfaya gelip telefondaki geri tusuna bas.Zaten ilk iş nicke tıkladım avatar ve mail diyor. Gerçi çıkmama da gerek kalmadı artık hesaba girdim ama merak ettim nerden çıkılıyor. Telefonda durum bu.
Iphone geri tuşu yokAnasayfaya gelip telefondaki geri tusuna bas.
Zenginlik başa belaIphone geri tuşu yok
Fakir oldugum icin ne desem bilemedim ki.Bir onceki sayfaya nasil geciyorsunIphone geri tuşu yok
Seni mi kırcazAvrupa Şampiyonasına yüklenin.
Geçiyorum bir şekildeFakir oldugum icin ne desem bilemedim ki.Bir onceki sayfaya nasil geciyorsun