Bazi arkadaşlar pislik yapiyor zaten o işe de girersek yandik susmazlar daha.Bence burda ufak çaplı bir iddia organizasyonu oluşturun
Bazi arkadaşlar pislik yapiyor zaten o işe de girersek yandik susmazlar daha.Bence burda ufak çaplı bir iddia organizasyonu oluşturun
Sen bana mı hazırlanıyonİlk 11'i dinlendireyim dedim yenilmişim olacak iş mi?
Yok genel olarak dinlendiriyorum adamlar yoruldu diğer maçlarda oynayamiyorlar fazla dinlendirmezsem.Sen bana mı hazırlanıyon
Celallenme yahu seni kızdırmak için söylüyor .Boş konuşan insanlarla oyun oynuyoruz.
Kendilerini sır gibi saklıyorlar, bilemiyoruz. Bir GS'li olarak o konulara uzağım. Croco boy daha iyi bilir.
Boş konusuyir takmiyorum zaten bilmeyenler var konuya gelir oynamak icin yorumlari görecek vazgececek bunun yüzunden.
Gece bekliyorum maçın istatistiklerini buraya atarsın, bizde görmüş oluruz.Boş konusuyir takmiyorum zaten bilmeyenler var konuya gelir oynamak icin yorumlari görecek vazgececek bunun yüzunden.
Burada mac satacam diyen ben degilim gelip konusuyor iste.
Mobilim ben nasil atacam sana gir bak işte maclara zor bakiyorum la ben.Gece bekliyorum maçın istatistiklerini buraya atarsın, bizde görmüş oluruz.