Ne değişik adamlarla oynuyoruz ya
3 de 0 buradan sonra bırak şampiyonluk hikayesini galibiyet hikayesi bile zor çıkar Portekizi rezil ettin.Oha son siradaymisim.Ligde hic puan alamayan bi tek benmisim
Neyse buradan guzel bir sampiyonluk oykusu cikar
Diyene bak yeminlen Daum gibisin Düşük seviye takımları 1 farkla yenip ''başarılıyım'' diye geçiniyonBugün de kazandık
3 de 0 buradan sonra bırak şampiyonluk hikayesini galibiyet hikayesi bile zor çıkar Portekizi rezil ettin.
Ronaldo'nun şerefiyle oynadın
İşte devrimin gücü. Geçen sezon Bologna ile Şampiyon oldum başarı dediğin böyle olur.Diyene bak yeminlen Daum gibisin Düşük seviye takımları 1 farkla yenip ''başarılıyım'' diye geçiniyon
Gel sen gel bana gel de gösterecem ben sana başarıyıDiyene bak yeminlen Daum gibisin Düşük seviye takımları 1 farkla yenip ''başarılıyım'' diye geçiniyon
Olum ben anlamadim ki bunu.Dostluk maclarini yeniyom.Aha az once hirvatistan benimle yapmis ve 3-0 yenmisim.Ayni taktikle ayni takimin karsisina gercek macta ciktigimda yeniliyom.Bosuna "saibeli lig" dememislerBugün de kazandık
3 de 0 buradan sonra bırak şampiyonluk hikayesini galibiyet hikayesi bile zor çıkar Portekizi rezil ettin.
Ronaldo'nun şerefiyle oynadın
Hahahah ya olum bırak Portekizle 3 de 0 yapıyosun şaibeli lig diyosun bir deOlum ben anlamadim ki bunu.Dostluk maclarini yeniyom.Aha az once hirvatistan benimle yapmis ve 3-0 yenmisim.Ayni taktikle ayni takimin karsisina gercek macta ciktigimda yeniliyom.Bosuna "saibeli lig" dememisler