Bende dizilişi falan düzenlemeye 5 dk ile geç kaldım neyse gene almanyaya karşı beraberlik iyidir Fikstürüm bela ilk 3 maç tepe takımlara karşı ulan. Sonra 1 maç rahat sonra hollanda bu ne biçim fikstür
Gel bana gel gel Hollanda'nın kucağına gellllBende dizilişi falan düzenlemeye 5 dk ile geç kaldım neyse gene almanyaya karşı beraberlik iyidir Fikstürüm bela ilk 3 maç tepe takımlara karşı ulan. Sonra 1 maç rahat sonra hollanda bu ne biçim fikstür
Noob;Gel bana gel gel Hollanda'nın kucağına gellll
Arada öyle oluyor geçen dönemde ben öyleydim 3 maçım peş peşe büyük takımlarla idi kötü oluyor ama ne yaparsın şans
La taktik istiyoruz ne var ne değişik adamsın ya.
Sus lan belki en eski oyuncu sensin burdaki hala taktik dileniyon Noob. Hemide Hollandaya. Sen takım yönetemezsinLa taktik istiyoruz ne var ne değişik adamsın ya.
Önce ki hesaplarımla ilgili de istemişliğim var Hollanda'yı ilk defa alıyorum her takımla en iyi taktiği bilemem heralde.
La bir git ilk kez ülke takımı ile oynuyorum takımlar farklı oluyor en eski ben olsam bile Ülke takımları yönetmek farklı.Sus lan belki en eski oyuncu sensin burdaki hala taktik dileniyon Noob. Hemide Hollandaya. Sen takım yönetemezsin
Ben yeniyim oğlum 3-5 göz gezdireyim dedim en başta sen vardın.La bir git ilk kez ülke takımı ile oynuyorum takımlar farklı oluyor en eski ben olsam bile Ülke takımları yönetmek farklı.
Bizim oynadığımız ligi en az 20 defa oynamış olan vardır orada.
Mantıklı ol az.
Hem bana diyorsun kendin takılıyosun oralarda taktik bakıyorsun.
Ben mi takım yönetemem
Sana kolay gelsin ne diyeyim.
En baş değil orası en sonBen yeniyim oğlum 3-5 göz gezdireyim dedim en başta sen vardın.
Ahahahahahahahahahaha. Şaka gibi.