Arama kısmına ligi kuran arkadaşın ismini "Roo Naldo Nazaria De Lima" yazarsan oradan kurmuş olduğu ligi görebilirsin. Ben lig ismi ile ulaşmamıştım, böyle yapmıştım.lig nerede adı ne?
Arama kısmına ligi kuran arkadaşın ismini "Roo Naldo Nazaria De Lima" yazarsan oradan kurmuş olduğu ligi görebilirsin. Ben lig ismi ile ulaşmamıştım, böyle yapmıştım.lig nerede adı ne?
Kabul ettim.gönderdim istek
Adam istek gönderdi kabul ettim doldu yani, bir de diyosunuz takımlar dolmayacak dışarı da oyuncu bile kaldı dedim İngiltereyi kuralım diye.@Sir Crocodile
Çek Cumhuriyeti boşta, oynamayacaklar ise Tyrion'a ver. Tüm takımlar doldu mu?
Dolmayacaktı tabi, o kadar reklam yapa yapa zorla özendirdik la, ayrıca hala Avrupa işini bana yıkıyorsun, özellikle karşı duran tek ben vardım la.Adam istek gönderdi kabul ettim doldu yani, bir de diyosunuz takımlar dolmayacak dışarı da oyuncu bile kaldı dedim İngiltereyi kuralım diye.
Oylamaya bak bakalım sadece sen misin ?Dolmayacaktı tabi, o kadar reklam yapa yapa zorla özendirdik la, ayrıca hala Avrupa işini bana yıkıyorsun, özellikle karşı duran tek ben vardım la.
2 hafta içinde bırakacaklar sen rahat ol, lan oylama ile karar verdiniz, suçu niye bana atıyorsun. Birde hala İngiltere diyorsun, orada dandik takımla oynamayı dene bir.Oylamaya bak bakalım sadece sen misin ?
İngiltere en iyisi şuan lig doldu 1 kişi de dışarıda kaldı dolmuyordu ne demek doldu işte daha neyin lafını yapıyosun.
Ben size lig dolacak dediğim de boş kalır diyordunuz.
Lan orada ilk 15 takım gayet iyi neyin lafını yapıyosun.2 hafta içinde bırakacaklar sen rahat ol, lan oylama ile karar verdiniz, suçu niye bana atıyorsun. Birde hala İngiltere diyorsun, orada dandik takımla oynamayı dene bir.
Bana itelediğin takımı da mı unuttun? Hem İngiltere'yi oynadık zaten, hep aynı lig mi oynayacağız?Lan orada ilk 15 takım gayet iyi neyin lafını yapıyosun.
Beğenmiyorlar bir de oynayın burayı da görün neyse.