Giremiyorum ki korsanfana böyle hedefi 25.lik falan olan bi takım varsa boşta geleyimKurduk tabi sen nerdesin ?
1 haftaya yakı bekledik.
Giremiyorum ki korsanfana böyle hedefi 25.lik falan olan bi takım varsa boşta geleyimKurduk tabi sen nerdesin ?
1 haftaya yakı bekledik.
La bende 1 hesap içinde 4 takımla oynuyorum da senin ki daha da işsizlikmişBişey olmaz la şu an 6 farklı hesapta takım çalıştırıyorum takır takır oynuyorlar.
İşsizlik başa bela.
Avrupa şampiyonası yapıyoruz 16 takımlı şuan 16 oyuncu varGiremiyorum ki korsanfana böyle hedefi 25.lik falan olan bi takım varsa boşta geleyim
BeklemedeyimLa bende 1 hesap içinde 4 takımla oynuyorum da senin ki daha da işsizlikmiş
Avrupa şampiyonası yapıyoruz 16 takımlı şuan 16 oyuncu var
Ama 3 kişi daha başvurmamış eğer yarın mesaj atarım eğer cevap gelmezse 1 tanesini sana veririz.
Çünkü adamları alıntıladım geri dönmediler.
Yarında gelmezlerse yapacak birşey yok.
Ama çok umutlanma derim büyük ihtimalle hepsi gelir.Beklemedeyim
Anca otobüsden girebildim korsanfan a yapacak bir şey yok /:Ama çok umutlanma derim büyük ihtimalle hepsi gelir.
Çünkü oynayacaz diyordu hepsi.
Dün gelseydin ya o kadar gün bekliyoruz.
Gele gele oyuna başladığımız ilk gün mü geliyorsun ?
adaş 2-2 berabere kalmışızSormadan atabiliyorsun, İngiltere ile at bakalım.
Adaş maç sonucu bana neden gelmiyor, iyi olmuş beraberlik.adaş 2-2 berabere kalmışız
bazen gitmiyor nedense.Ben 2-0 öndeyken 2-2 yapmışsın. Ve akıllardaki tek soruBir tek @serimu ve ben bakın bu işin sonu kötü dedik ama kimse dinlemedi. Yeniden oylama bile yaptırdım diye kızdınız. Akıllarda şu soru var, yine şaibeli bir lig mi oynayacağız?
Adaş maç sonucu bana neden gelmiyor, iyi olmuş beraberlik.