Benim duzenli oynadığım bir ekip oluştu 10 12 kişi falanız bizim forumdan da menajerler var içerisinde @Will of D. , @Ashitaka falan o ekibi dahil ediyorum her lige çünkü adamlar bırakmadan oynuyor bu oyunu son maça kadar takımlarını geliştiriyorlar. O 12 kişinin üstünü tamamlıyoruz burada 1 hafta sonra falan ben bir başlık açar hepinizi etiketlerim yine çok takımlı bir ligi doldurur oynarızBi watsapp grubu felan kurarız ordan güncel 18-20 kişi bulursak kurarız ligi
Tamam benden yana sıkıntı yokBenim duzenli oynadığım bir ekip oluştu 10 12 kişi falanız bizim forumdan da menajerler var içerisinde @Will of D. , @Ashitaka falan o ekibi dahil ediyorum her lige çünkü adamlar bırakmadan oynuyor bu oyunu son maça kadar takımlarını geliştiriyorlar. O 12 kişinin üstünü tamamlıyoruz burada 1 hafta sonra falan ben bir başlık açar hepinizi etiketlerim yine çok takımlı bir ligi doldurur oynarız
Napcan la menajer isimlerini lig kurduğumuz zaman eklersin herkesi.Menajer isminizi söyler misiniz
Madem öyle diyorsunNapcan la menajer isimlerini lig kurduğumuz zaman eklersin herkesi.
Kuracağımız zaman haber ederim. Liglerden biri bitince bir yer boş tut sen ne olur ne olmaz diyeFellix95 katılmak isterdim ama 4 yer de dolu