@Monkey D. Luffy bir süredir girmemişsin oyuna son maça gir bir taktik yap 4.lük maçını kaybetme
Kesin ip var imkanı yokParayı kendin kazancaksın sen Burnley değil misin ? Bende yönettim o takımı çifte kupa aldım
Ayıptır söylemesi pis oynarımKesin ip var imkanı yok
Kupayı da almışsın iyisin Benim ekranda çıkınca bir an ne oluyor falan oldum da sonradan düştü jetonAyıptır söylemesi pis oynarım
Eyvallah dostum aldık çok şükür @Ashitaka kırmızı görmese alamayabilirdim similasyonu izledim o kırmızı görene kadar şut sayılarımız bile eşitti öne de geçmişti kazanabilirdi onu da buradan tebrik ediyorum çok iyiydi bu sezonKupayı da almışsın iyisin Benim ekranda çıkınca bir an ne oluyor falan oldum da sonradan düştü jeton
İyi iş çıkardın evlat. Aferin tebriks.@Will of D. Sensei bu sefer başardım artık bende bir şampiyonum dimi benimde çıraklarım olacak mı onları 3 5 sezon şampiyonluktan edecek miyim
Eyvallah sensei ama yemin ederim o olayda benim zerre müdahalem yok Faruk abi sana bilenmiş demek ki italya ligi oynadığımız zaman şampiyonluktan etmiştin adamı geç bir intikam olabilir her halükarda benle alakası yokİyi iş çıkardın evlat. Aferin tebriks.
Lakin daha 1 yıldızın oldu 5 yaptığında beni geçtin demektir. Demem o ki baya bir fırın ekmek yemen lazım.
Evet artık kendi talebelerin olabilir.
Not Swansea olayını unutmayacağım.
Senin çok agresif çıkacağını tahmin edip bende çok agresif çıktım çok ballıyım bu sene çok iyiydin hemde daha yeni başlamışken oynamaya önümüzdeki sezonda aynı başarıyı göstermeni bekliyorum@GeorgeRMartin Tebrik ederim, çok agresif oynatmıştım hakem yememiş .