İstersen pjanic midir nedir o var bende 50’den koymuştum ama istersen satarım 32’ye. 93’lük orta saha.Bugün de kazandık iyi iyi.
Bana 90+ Orta saha satabilecek olan var mı?
32.3 M para var.
İstersen pjanic midir nedir o var bende 50’den koymuştum ama istersen satarım 32’ye. 93’lük orta saha.Bugün de kazandık iyi iyi.
32.3 M para var.
Benim Silvayı satabilirim 28-30a.Bugün de kazandık iyi iyi.
32.3 M para var.
Yaşı 25 olsaydı hemen alırdım ama bir yandan da geliştirmem lazım takım zaten zayıf lige göre. Teklif için sağolİstersen pjanic midir nedir o var bende 50’den koymuştum ama istersen satarım 32’ye. 93’lük orta saha.
Sen hangi takımsın laAndre Silvayı Andre Gomes Sanmışım
Şaka yapmaYaşı 25 olsaydı hemen alırdım ama bir yandan da geliştirmem lazım takım zaten zayıf lige göre. Teklif için sağol
Sen hangi takımsın la
Önemli değil.Yaşı 25 olsaydı hemen alırdım ama bir yandan da geliştirmem lazım takım zaten zayıf lige göre. Teklif için sağol
Leichestermışsın ya la senŞaka yapma
Eee olum her zamanki yerimdeyim nerde olacam. Tabloya bakman yeterli.Leichestermışsın ya la sen
Bilmiyordum la ne şakası. Benim için kişiler ve takımlar önemli değil biliyorsun.
Bu takımla nerelere oynuyorum görüyorsun işte.Eee olum her zamanki yerimdeyim nerde olacam. Tabloya bakman yeterli.
Bu arada senin halin yamanmış lan acıma duygum depreşti.
Bu taş yürekli yüzüne kapıyı çapmış birde.
ZehahaaBu takımla nerelere oynuyorum görüyorsun işte.
Adamda milyonlar var ama hayırsız ne olacak. İşi düştüğü zamanda ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir Watford Teknik Direktörü vardı hatırladın mı?'' diyeceğim ona yakındır.