Liseye başlamadan önce deli gibi oynardım bu oyunu.16.lık hedefi olan takımları az şampiyon yapmamıştım
Kf osm diğer liglere benzemez. Bizde sonuncuyu şampiyon yapmak antrenman yapmak kadar kolay Bize rekabetçi,hırslı adamlar lazım.Liseye başlamadan önce deli gibi oynardım bu oyunu.16.lık hedefi olan takımları az şampiyon yapmamıştım
Üşengec adamım ben.Rekabet hirs bana göre değilKf osm diğer liglere benzemez. Bizde sonuncuyu şampiyon yapmak antrenman yapmak kadar kolay Bize rekabetçi,hırslı adamlar lazım.
Sen gel yeter ki, şike yaparız.Üşengec adamım ben.Rekabet hirs bana göre değil
Aklımı çeliyorsun yavaş yavaşSen gel yeter ki, şike yaparız.
Günde 5 dk sürmüyor ya, hem geyik yapması güzel oluyor.Aklımı çeliyorsun yavaş yavaş
İyi yazın beni madem.Gerci hesabım duruyor mu bilmiyorum.Açarım olmadı bir tane.Günde 5 dk sürmüyor ya, hem geyik yapması güzel oluyor.
Tamamdır seninle 14 kişi olduk bile 14 takımlı ligleri araştırayım mı @Will of D. @Daredewill ne diyorsunuz ?İyi yazın beni madem.Gerci hesabım duruyor mu bilmiyorum.Açarım olmadı bir tane.
Olur, 18 de olur ya, bazı takımlar boş kalsın sıkıntı yok. Lig için anket açıver. Millet seçsin ben uyarım.Tamamdır seninle 14 kişi olduk bile 14 takımlı ligleri araştırayım mı @Will of D. @Daredewill ne diyorsunuz ?
Bilindik lig olsun.18 20 fark etmez.Belki sonradan girmek isteyen olur lige.Tamamdır seninle 14 kişi olduk bile 14 takımlı ligleri araştırayım mı @Will of D. @Daredewill ne diyorsunuz ?