iki haftadır öne geçtiği maçı veriyorum.İyi bir kötek lazım benimkilere.Ersun yanal taktiği tutmadı.Başkan kovacak beni valla.
Kamp olayı dünde kaldı geçmişi karıştırmayalım.Ulan sen gel bana kamp bas sonra taktik iste onlara da kamp bas onları da yen vereceğim tek taktik budur
@Daredewill ben şok ben iptal gerçi bu sezon 8. Haftada gs rahat sampiyon olacak demistim daha bellerini dogrultamadilar ne desem tersi çıkıyor
Zor bir fikstür vardı 4 maçlık en azından 0 çekmemiş olacağım senin o full 100’lük kadronu yendim en azından.@setokaiba la herkese maç verecektin bana niye kamp bastın ne anlamı kaldı
Bende hesaplarima göre 46 puanı görebilirim devrede benim fikstürde kolaylaşıyor 3 maçım botla zatenFikstürün en zor kısmını galibiyetle kapatmayı başarabildim. 4 maçta 2 puan almıştım sadece, iyi geldi bu. 5-6 maçlık bi seri yakalama şansım var şimdi.
Kamp basmadan puan alabilirim diye umitliydim o yuzden basmadim ama 2 yarı affetmem 6 kampa kadar yolu var basan boşuna jeton harcamış olurZor bir fikstür vardı 4 maçlık en azından 0 çekmemiş olacağım senin o full 100’lük kadronu yendim en azından.
Zaten 2. Yarı sana kamp basmayacağım için rahat olsun. Kendi evimde aldım alacağımı ben.Kamp basmadan puan alabilirim diye umitliydim o yuzden basmadim ama 2 yarı affetmem 6 kampa kadar yolu var basan boşuna jeton harcamış olur
la unutmuşum yahu, içimden geçmişler. Şimdi sen deyince baktım.@setokaiba la herkese maç verecektin bana niye kamp bastın ne anlamı kaldı
@Daredewill çıkışın 2 maçlık mıydı yoksa
@Tombe geldik dananın şeyini koparmaya kuyruğunu hazır mısınız sn.admin
West ham severim, tebrikler.Fikstürün en zor kısmını galibiyetle kapatmayı başarabildim. 4 maçta 2 puan almıştım sadece, iyi geldi bu. 5-6 maçlık bi seri yakalama şansım var şimdi.
Emek harcıyorum bu takıma 140m param var harcayamiyorum kalabalık kadrolardan haz etmem satmadan almam kanteyi Pedroyu falan uygun fiyata birakabilirim haberiniz olsunZaten 2. Yarı sana kamp basmayacağım için rahat olsun. Kendi evimde aldım alacağımı ben.
Zaten hedefim ilk 8 içinde olmak benim.
Yalnız takımın efsane olmuş baya iyi kampsız zor yenilirsin.
Tombede Arsenal’i efsane yönetiyor.
Leicester ve Everton da çok iyi.
Benle oynayacağın haftada unutursun inşallahla unutmuşum yahu, içimden geçmişler. Şimdi sen deyince baktım.
West ham severim, tebrikler.