Bana uysana niye bozuyon oyunu, bunlarda ruh yok. Ortamı gerelim bi heyecan bi tutku bişey olsunŞiiiiii sakin.
Bana uysana niye bozuyon oyunu, bunlarda ruh yok. Ortamı gerelim bi heyecan bi tutku bişey olsunŞiiiiii sakin.
4 maç kazandıysan zirveye yakınsındır zaten ne rüşveti kendin için bas kampı @Sir Crocodile geçmiş olsun birader Watford hayalleri kısa sürdü bunların hepsi bilenir şimdi sanaÜst üste 4. maçımı kazandım. Bu maçla beraber epey de zor bi fikstür var. Sıradaki rakip de lider Watford, rüşvet veren olursa antrenman basarım.
Öhöm öhhöm sayın admin sizin asli göreviniz sükuneti sağlamak değil miydi yöneticiler böyle yaparsa biz neler yapmayızBana uysana niye bozuyon oyunu, bunlarda ruh yok. Ortamı gerelim bi heyecan bi tutku bişey olsun
Şike varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Şike yapıyorlar maç satıp antreman basıyorlar istek üzerineBana uysana niye bozuyon oyunu, bunlarda ruh yok. Ortamı gerelim bi heyecan bi tutku bişey olsun
Ulan o kadar ezikledin ki ben watford olsam gider köşede ağlardım yazık yazık az takımımıza sahip çıkalımAdını söyleyince kötü oluyorum.
Bundan sonra Korsanfan Ligi Başkanıyım. Sükunet bizim işimiz.Öhöm öhhöm sayın admin sizin asli göreviniz sükuneti sağlamak değil miydi yöneticiler böyle yaparsa biz neler yapmayız
Korsanfan Ligi Başkanı olarak illegal bir olayın olduğu şüphesi ile karşılaşmadık. Her şey hukuka uygun.Şike varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Şike yapıyorlar maç satıp antreman basıyorlar istek üzerine
Ayıptır. Takımım Watford bir de ya. Watford ne abi
Adını söyleyince kötü oluyorum.
Oyuna girmemekte bir nevi şike sayılmıyor mu SelimŞikeye açığım oyuna girmeyi unuttuk ya.
İşin kötüsü sabahtan akşama Kf açık duruyor ama oyun aklımdan çıkmış. Manu benim takım olamadı, kimyamız tutmadı.Oyuna girmemekte bir nevi şike sayılmıyor mu Selim
O belli sana Pecara falan lazım küçük takım t.direktörü seniİşin kötüsü sabahtan akşama Kf açık duruyor ama oyun aklımdan çıkmış. Manu benim takım olamadı, kimyamız tutmadı.
Aklıma Aykut Kocaman geldi. Avatar yüzünden olabilir. Morinho gibi taktik dehayım ama olmuyor. Fm'yi de 2006 dan beri oynuyorum aslında.O belli sana Pecara falan lazım küçük takım t.direktörü seni