Çete misiniz la siz korsanfan'ın fetösü mü olacaksınız başımıza@Daredewill Destekle beni Selo. İmkansızlık içinde liderim. Gokuyu şampi yaptığın gibi şampi yap beni.
Çete misiniz la siz korsanfan'ın fetösü mü olacaksınız başımıza@Daredewill Destekle beni Selo. İmkansızlık içinde liderim. Gokuyu şampi yaptığın gibi şampi yap beni.
Bir sezon Hollanda ile tüm ligi yanınıza çekmiştiniz fakat yine de ben şampiyon olmuştum. Bir daha mı bu oyunları yapacaksınız eğer beni sinirlendirirseniz olacakları tüm OSM bilmeli.@Daredewill Destekle beni Selo. İmkansızlık içinde liderim. Gokuyu şampi yaptığın gibi şampi yap beni.
Takımı 4-3-3 de bir göreyim dedim karşı takım zayıf diye ama ters köşe olduk tebrikler yaptığın büyük iş. Perşembeden sonra adam akıllı bakarım oyuna artık. Şu an pek ilgilenemiyorum bir iki maça kadro çıkarmayı bile unuttum. Keşke önceki gibi maç gece oynansa o çok iyiydi.Arsenal daha gol yememiş benimle oynayana kadar. Açılışı yapalım demiş bizim timsahlar
Bende pek ilgilenemiyorum şaka bir yana ama takım kazanıyor iyi oturttum kadroyu sanırım. Bakalım aksilik olmazsa ilk 3 e oynarım bu sezon. SağolTakımı 4-3-3 de bir göreyim dedim karşı takım zayıf diye ama ters köşe olduk tebrikler yaptığın büyük iş. Perşembeden sonra adam akıllı bakarım oyuna artık. Şu an pek ilgilenemiyorum bir iki maça kadro çıkarmayı bile unuttum. Keşke önceki gibi maç gece oynansa o çok iyiydi.
Ama averajla yohoho.Bir sezon Hollanda ile tüm ligi yanınıza çekmiştiniz fakat yine de ben şampiyon olmuştum. Bir daha mı bu oyunları yapacaksınız eğer beni sinirlendirirseniz olacakları tüm OSM bilmeli.
Marco'ya bağladım biraz ama olsun
Ulan kayiplardayim yine ama geri donusum muhteşem olacak
Olum averajla kaybedenler utansın son maç deplasmanda 6 tane atıp şampiyon oldum. Bileğimin hakkıyla, evinde 2 tane atıp 2. olanlar utansınAma averajla yohoho.
Hem adam bişey dememişki seni destekliyorum demiş. Taraftar olarak.
Herkes sen gibi şikecimi lan.Şikeyi kf ye kim getirdi?