Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM Korsanfan Bundesliga Full

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç mi vatan sevginiz yok lan:(
Bi erme mor'u,hakan çalhanoğlu'nu,çağlar söyüncü'yü...109 yapıp oynatırken düşünün bi.Gurur duymaz mıydınız?
Tercihin bundesliga
Kalk çifte halaya...:(
şşşştt tamam hadi sende oyunu değiştir gel aramıza baştan kaybedilmiş bir savaş bu 20 takımlı fransa hepimizi kucaklıyor ve sayımız sürekli artacak :D (20 olana kadar :ehe: )

şşşştt tamam hadi sende oyunu değiştir gel aramıza baştan kaybedilmiş bir savaş bu 20 takımlı fransa hepimizi kucaklıyor ve sayımız sürekli artacak :D (20 olana kadar :ehe: )
Bak sloganı değiştirdim.Belki daha cazip gelir şimdi.Hadi direnme zaten çoğunluk ezip geçmiş.Sende kazanan tarafta ol.Hayır yani zaten almanya oynanacak en azından 'ben seçtim almanya oynandı' falan dersin

Bak sloganı değiştirdim.Belki daha cazip gelir şimdi.Hadi direnme zaten çoğunluk ezip geçmiş.Sende kazanan tarafta ol.Hayır yani zaten almanya oynanacak en azından 'ben seçtim almanya oynandı' falan dersin
almanya ligini iyice kemik kadroyu kurduğumuzda oynarız hala kesin kes devam edecek adamları belirlemeye çalışıyoruz yani fransa eleme almanyayı böyle bir şey için harcamayalım atla gel fransaya :good: :D

Bence Kişi sayısı 20yi geçecek gibi. Almanya olmayacağı kesin. Siz Alt lig koyun oylamaya 22-24 takımlı. İngiltere 2-3-4 İtalya b İspanya 2 Portekiz 2. Hangileri var bilmiyorum ama bunlar daha çok arkadaşın katılmasını sağlar

Ligi bırakanlar bir dahaki ligte olmamalı. O kadar sezon başı söylendi. Uyarısı yapıldı.

Ha x sebep yüzünden oynayamadım ama şimdi hiç bırakmayacağım diyorsa düşünülür.

italya liginden ben bi romayı yöneten arkadaşı hatırlıyorum 2 3 hafta girmemişti son dönemde başka bildikleriniz varsa ifşa edin onlar alınmasın bu sefer 20 takımda elinden geleni yapsın :mincika:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık