Sağlık olsun Geçen sezonda Fransa iyi başlamıştı ama sonra birer birer terk ettiler ve geriye bir tek ben kaldım@Riful Fransa'nın yürüyeceği yok seni yalnız bırakıyorum
Sağlık olsun Geçen sezonda Fransa iyi başlamıştı ama sonra birer birer terk ettiler ve geriye bir tek ben kaldım@Riful Fransa'nın yürüyeceği yok seni yalnız bırakıyorum
valla bir şeyleri değiştirecek olsa oyumu değiştirip fransa yapardım ama o sezon bu sezon değil sanırım ingiltere2 ilginç geldi bana senide beklerizSağlık olsun Geçen sezonda Fransa iyi başlamıştı ama sonra birer birer terk ettiler ve geriye bir tek ben kaldım
İngiltere 2 için benim oyuma ihtiyacınız yok Fransa'yı yalnız bırakamam, seçilmeyecek olsa bile yapamam :/valla bir şeyleri değiştirecek olsa oyumu değiştirip fransa yapardım ama o sezon bu sezon değil sanırım ingiltere2 ilginç geldi bana senide bekleriz
Ben de İngiltere 2 dedim. Diğer liglerde takımlar arasındaki güç farkı baya fazla. Biraz rekabet olsun tadı çıksın diye İngiltere 2 dedim.
ne katı prensiplerin var be tamam bırakma fransayı sen inş seneye ingiltere3 ligine düşersinİngiltere 2 için benim oyuma ihtiyacınız yok Fransa'yı yalnız bırakamam, seçilmeyecek olsa bile yapamam :/
Kaç kişi olacak belli değil ama 20'yi aşarsak zaten tek seçenek sizin ingiltere kalacak