Çaktırmadan sövdüm ona kışkırttım onu@GeorgeRMartin Rakitsky'i kaç paraya satın aldın da sana yalandan saldırmış ? Adam daha 10 dakika geçmeden maçı satmış sonra da yok efendim biz şike yapmıyoruz.
Çaktırmadan sövdüm ona kışkırttım onu@GeorgeRMartin Rakitsky'i kaç paraya satın aldın da sana yalandan saldırmış ? Adam daha 10 dakika geçmeden maçı satmış sonra da yok efendim biz şike yapmıyoruz.
Üzerine büyük oyun oynanıyor SelimBu ne la, bu seferde 8 hafta sakatlanmış adamım, ben oynamayım hastane işleteyim daha iyi.
90 lik kaleciydi
Hiç belli olmaz o geçen sezon 7 de 0 ile başladım ligi 9. bitirdim umudunu kaybetme takımı güçlendir transfer ve antrenman ile gerisi gelir.nedense ligi ya sonuncu ya da sondan 2. bitircem gibi bi his var içimde
o zaman yarınki maç kampa gideyim ben yada gıtmeyım her maç kampamı gidilirHiç belli olmaz o geçen sezon 7 de 0 ile başladım ligi 9. bitirdim umudunu kaybetme takımı güçlendir transfer ve antrenman ile gerisi gelir.
Kampları harcama, ilk yarı takımını kur güçlendir ikinci yarı kullan kampları.o zaman yarınki maç kampa gideyim ben yada gıtmeyım her maç kampamı gidilir