Hayır riskli kategorisine koyduğum maçlardan ilkini senle yaptım.Dortmund yada münihle maç yaptın mı?
Hayır riskli kategorisine koyduğum maçlardan ilkini senle yaptım.Dortmund yada münihle maç yaptın mı?
Benim dortmun deplasmanına gittiğim gün sende münih deplasmanına gidiyorsun.Kazanır ve onları ligden düşürürüz inş.Hayır riskli kategorisine koyduğum maçlardan ilkini senle yaptım.
yani60'lık forvetle deplasmanda Bayern Münih'i yenmen saçma olurdu bazı zamanlar yenilgiyi kabul etmek lazım boşa jeton harcamışsın
Bakalım Çanakkale geçilmez yaparım orada ama ligin başında denk gelmese 10.haftada falan gelse takımı baya baya toparlamış olurdum erken karşılaşmamız kötü oldu kura şansı pek yanımızda değil.Benim dortmun deplasmanına gittiğim gün sende münih deplasmanına gidiyorsun.Kazanır ve onları ligden düşürürüz inş.
(şşş kamp kamp şşş)Bakalım Çanakkale geçilmez yaparım orada ama ligin başında denk gelmese 10.haftada falan gelse takımı baya baya toparlamış olurdum erken karşılaşmamız kötü oldu kura şansı pek yanımızda değil.
Kampları ikinci yarı patlatırım takım güçsüzken garantisi yok ziyan olmasınlar.(şşş kamp kamp şşş)
3 maçta da birilerini sakatladım. Galibiyetlerinizin bir bedeli olmalıydı.IceTeaSama dünki maçta götürdün forvetimi takım alt üst oldu
Yok sen yine şampiyon ol.Benim gayem o zaten.Halktan birisi olsun.Bu sene şampiyon anadoludan çıksın istiyorumCanavar augslar doludizgin.
@serimu O takımlar aasında beni saymadığına piman olijackson.
Ha sen önceki sezonlarda yoktun. Son 3 sezonun şampisiyim zatn la.SıkıldımYok sen yine şampiyon ol.Benim gayem o zaten.Halktan birisi olsun.Bu sene şampiyon anadoludan çıksın istiyorum
Ama yenemezsin ki ihi