Aynı taktikte harry kane 32 golle döktürmüştü ortada vallaKanat atağı ve 3 forvet kullandığın için merkez zayıf kalmış olabilir. Üstelik Neymar ve Sterling Suarez'den hem daha güçlü hem daha gençler.

Aynı taktikte harry kane 32 golle döktürmüştü ortada vallaKanat atağı ve 3 forvet kullandığın için merkez zayıf kalmış olabilir. Üstelik Neymar ve Sterling Suarez'den hem daha güçlü hem daha gençler.
Aynen. Forvetin neresine koyarsan koy Suarez'in 13 maçta 1 gol atması saçmaAynı taktikte harry kane 32 golle döktürmüştü ortada vallaYa 3-5 bişi atsa tamamda 1 golde ayıp be kardeşim:/
Herzaman ki gibi
100ü geçer sanırı 150'de olabilir.tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum lig bittiğinde menajer puanına göre jeton veriyormuş 3900 falan benim menajer puanım sizce kaç jeton gelir tatmin edici bir şeyler veriyor mu bari ?
çok azmış be 300 falan olur en az diyordum100ü geçer sanırı 150'de olabilir.
Şampiyon olmuş bana bile hiç 200+ verrmedi cimriler
Ama Bologna ile olursam umutluyum +200den.![]()
50-150 arası bir şeyler geliyor genelde. Ben 0 jetonla oynadım bu sezon. O yüzden çok geri kaldım. Yoksa baya sağlam takım olurdum. Gerçi hedefi sağladım da daha yüksek olurdum ya.tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum lig bittiğinde menajer puanına göre jeton veriyormuş 3900 falan benim menajer puanım sizce kaç jeton gelir tatmin edici bir şeyler veriyor mu bari ?
200 300 falan beklerdim en azından ya neyse50-150 arası bir şeyler geliyor genelde. Ben 0 jetonla oynadım bu sezon. O yüzden çok geri kaldım. Yoksa baya sağlam takım olurdum. Gerçi hedefi sağladım da daha yüksek olurdum ya.
Yalnız bir dahaki ligte fena olacağım bilendim.