Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM İtalya Ligi (Full)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce ki antrenmanlar da bitince 3-4-3 taktiğinde maksimum takım değeri ortaya çıkıyor. İlk 11 değeri 1milyar i geçiyor. 1.lik hedefi tutmayinca yeni Hedefim ilk 11 de 999+ yapmaktı oldu.

tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum lig bittiğinde menajer puanına göre jeton veriyormuş 3900 falan benim menajer puanım sizce kaç jeton gelir tatmin edici bir şeyler veriyor mu bari ?

tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum lig bittiğinde menajer puanına göre jeton veriyormuş 3900 falan benim menajer puanım sizce kaç jeton gelir tatmin edici bir şeyler veriyor mu bari ?
50-150 arası bir şeyler geliyor genelde. Ben 0 jetonla oynadım bu sezon. O yüzden çok geri kaldım. Yoksa baya sağlam takım olurdum. Gerçi hedefi sağladım da daha yüksek olurdum ya.

Yalnız bir dahaki ligte fena olacağım bilendim.

50-150 arası bir şeyler geliyor genelde. Ben 0 jetonla oynadım bu sezon. O yüzden çok geri kaldım. Yoksa baya sağlam takım olurdum. Gerçi hedefi sağladım da daha yüksek olurdum ya.

Yalnız bir dahaki ligte fena olacağım bilendim.
200 300 falan beklerdim en azından ya neyse :(
aynı şekilde bende jetonsuz başladım oyunu öğreneyim önceden diye başka bir takımla başladım bilmediğimden jetonları çarçur ettim kaşiften falan hiç oyuncu alamadım o yüzden :of:
ama önümüzdeki sezon bende iddialıyım :D chievoyu son haftalarda toparlayabildim ama geç oldu :artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık