Ben o ak sakallı abinin, insanları topladığı sahneleri çok sevmiştim. Tüm karakterler yaşadıklarını anlatıyordu, ilginç gelmişti ama çok kısa sürdü devamında 2 sahne daha gördük(ak sakallı abi ve çakmakçı) ve bitti. Devamı da çok sıkıcıydı. Ben yönetmenlik ile ilgilenen biri değilim ve devamında beni ilgilendiren bir şey yoktu. Benim için o sahneler karakterin boş boş bakınmasından ve sinemayla ilgilenenlerin biraz coşması için çekilen manzaralardan ibaretti. İnsanların eşyalarını paylaştığı, değerli eşyalarının hikayelerini anlattığı kısımlar da güzeldi. En sevdiğim kısımlar nedense Amazon'da çalıştığı kısımlar oldu ve neden olduğunu bilmiyorum. Bu sebeple de 7.2/10@RORONOA @FallAsleep
Siz bu yarı belgesel tadındaki gerçek insanlarla paylaşılan kısımlardan da keyif almadınız mı? Dave karakteri dışında filmde gösterilen göçebe insanlardan neredeyse hiçbiri oyuncu değilmiş bu arada. McDormand da birkaç ay boyunca bu insanların arasına karışarak yaşamış.
Bu arada klasik bir yol filmi demiştim ama filmi tekrar değerlendirince çok fazla farklılıklar olduğunu anladım.