Salaklık yapmış Elrond o haldeYok onu demiyorum. Elron Isıldur ile ateş dağının içindeydi. O ara Frodo'nun Sam'e yaptığı gibi Isildur da Elrond'u yüzüstü bırakıyor. Ben Elrond olsam İsildur'u kesip yüzüğü onunla aşağı atardım herhalde..![]()
![Big Grin :D :D](/styles/smile/biggrin.png)
Salaklık yapmış Elrond o haldeYok onu demiyorum. Elron Isıldur ile ateş dağının içindeydi. O ara Frodo'nun Sam'e yaptığı gibi Isildur da Elrond'u yüzüstü bırakıyor. Ben Elrond olsam İsildur'u kesip yüzüğü onunla aşağı atardım herhalde..![]()
Vardı bu sahne filmde. Elrond'un flashbackinden görüyoruz sahneyi.Salaklık yapmış Elrond o haldeFilmde var mıydı böyle bir şey hatırlamıyorum.
Filmde de Elrond sadece bakıyordu. @Alpamis eğer kitapta bunun açıklaması yoksa tek soruyla ateizmi çökerten elemanlar gibi olursunSalaklık yapmış Elrond o haldeFilmde var mıydı böyle bir şey hatırlamıyorum.
Aga kartalları işe sokmuyorum. Ama Elrond orda kabak çiceği gibi duruyor.Filmde de Elrond sadece bakıyordu. @Alpamis eğer kitapta bunun açıklaması yoksa tek soruyla ateizmi çökerten elemanlar gibi olursun![]()
Buna bulabileceğim ciddi iki açıklama: Bu evrendeki düzgün, vicdanlı yaratıklar hak, hukuk onem veriyorlar. Bir de yüzüğün yarattığı kaosun yok etme dürtüsüyle daha büyük sorunlara sebep olabileceği düşüncesi hakim. Isildur bu ayrıca, Numenor soyu, boru değil.Ne medeniyeti canım? Adam binlerce kişinin ölmesine sebep olan şeyi yok etmedi. Medeniyet'in bittiği nokta.
Şaka maka tek açıklaması bu mu?![]()
Elrond zeki bir adam gibi duruyordu. Numenor soyu felan pek bilmiyorum ama Elrond'un da boru olmadığını biliyorum?Buna bulabileceğim ciddi iki açıklama: Bu evrendeki düzgün, vicdanlı yaratıklar hak, hukuk onem veriyorlar. Bir de yüzüğün yarattığı kaosun yok etme dürtüsüyle daha büyük sorunlara sebep olabileceği düşüncesi hakim. Isildur bu ayrıca, Numenor soyu, boru değil.
Bilemedim, elfler bana çok asil ve bayık geliyor zaten.![]()
Vardı bu sahne filmde. Elrond'un flashbackinden görüyoruz sahneyi.![]()
Ne desem bilemedimFilmde de Elrond sadece bakıyordu. @Alpamis eğer kitapta bunun açıklaması yoksa tek soruyla ateizmi çökerten elemanlar gibi olursun![]()
Maalum sahneye baktım. Orda önde Elrond, arkada İsildur var. Mağaranın çıkışına dönünce bu sefer önde İsildur, arkada Elrond oluyor. Belki İsildur yüzüğü takıp kaçmıştır. Elrond da arkada olduğu için yetişememiştirAga kartalları işe sokmuyorum. Ama Elrond orda kabak çiceği gibi duruyor.
Siz zaten filmden mi yürüyordunuz hacı.?Hollywood klişeler yumağı hayli fazla kritik noktalarda. Numenor tanrılar tarafından kutsanmış, uzun bir ömür bahsedilmiş önemli bir insan ırkı . Elrond'un soy da karışık. Zekanın ötesinde durumlar var zaten. Elfler kendi soyunu katledip, orta dünyaya sürülmüş, bunun yükü miras onlara. Baya karışık durumlar... Ona bakarsan, Gandalf çok önceden şüpheleniyor Bilbo'nun yüzüğünden. Biraz geç harekete geçiyor. Ki filmdeki kadar geç harekete geçmiyor. Yüzüğü rıza dışı taşıyıcısından almak doğru bir sey değil vesselam.Elrond zeki bir adam gibi duruyordu. Numenor soyu felan pek bilmiyorum ama Elrond'un da boru olmadığını biliyorum?![]()