Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Orta Dünya Genel Başlığı

JamesLogan

Eee sorun yok o zaman, adam ölümsüz değil mi zaten yahu, filmde olması ayrı renk katıyor olaya bence. :D Tek sıkıntı cüce - elf aşkıydı ve Legolas reyizin Arrow'daki Tommy gibi dışardan izlemesiydi, yanlış yaptı orada P.J. :(
Ayrı renk falan katmıyor ya. Klasik aksiyon filmi gibi teke tek dövüşlere yogunlasmıs ordu savasından haberimiz olmadı. Ayrıca Beorn asıl savasın kazanılmasında en büyük etken Bolg'un kafasını Beorn koparıyor zaten ama Pj Legolas fanı olduğu icin..

Ayrı renk falan katmıyor ya. Klasik aksiyon filmi gibi teke tek dövüşlere yogunlasmıs ordu savasından haberimiz olmadı. Ayrıca Beorn asıl savasın kazanılmasında en büyük etken Bolg'un kafasını Beorn koparıyor zaten ama Pj Legolas fanı olduğu icin..
Son filmi izlemedim henüz, ancak 2. film efsaneydi benim için. Onun da baş mimarı Legolas'tı işte. Bu şuna benziyor; manga okuduktan sonra anime çekilmez olur, kitap okuduktan sonra da film aynı şekilde eleştiriliyor işte. Kitap okumayanlar için oldukça güzel bir yapım Hobbit.

JamesLogan

Son filmi izlemedim henüz, ancak 2. film efsaneydi benim için. Onun da baş mimarı Legolas'tı işte. Bu şuna benziyor; manga okuduktan sonra anime çekilmez olur, kitap okuduktan sonra da film aynı şekilde eleştiriliyor işte. Kitap okumayanlar için oldukça güzel bir yapım Hobbit.
Tabi o doğru tabiki ama keske biraz daha sadık kalınsaydı daha iyi olabilirdi. Çünkü 5 ordunun savaşı çok eleştirildi.

Bende son filmi izlemek için sırf kitapları okumadım Reiper.Ve filmden çok zevk aldım.Üstüne bütün seriye yumuldum,şu an silmarillion bitmek üzere ve filmin hala çokta kötü olmadığını düşünüyorum.Malesef hiçbir yönetmen,oyuncu,efekt insan hayal gücünden önde değil,bu yüzden ilk kitabı okuyunca kendi oluşturduğumuz karakterler çok daha kusursuz oluyor.Filme bakıyoruz,sıkıntı çıkıyor.Ama önce filmi izleyince karakterler kafanda belirli oluyor,sanki çok daha geniş versiyonunu izliyormuşsun hissi veriyor kitap :D

Bu film hakkında 6 film arasında en iyisi diyen arkadaşım var:rolleyes:

Not: bende filmi beğenenlerdenim;). Kitabı okuduğum halde, belki herkes çok kötü diyince öyle muhteşem bir şey beklemediğim içindir.

Filmin kitaptan farklı olmasını seviyorum , tutup kitabı bire bir yapmasını yönetmen açısından da mantıklı bulmuyorum o filmde sadece Tolkien'in değil P.Jackson'un da katkısı olmalı , kukla değil bu adam kendi yorumunu katmalı zaten her yönetmen bunu yapar.

Bu cüceler en cesur ırk mı?
Sanırım öyle bir yargı yok kitapta en cesur şu ırktır diye.Ama okuduklarıma göre en cesur ırk Eu Iluvatarın büyük çocukları olan Elflerdir.Feanor diye ulu bir kralları var hakkın rahmetine kavuşmuş,Sauron'un ağa babası olan Morgotha meydan okuyor.Feanorun soyu da Feanordan bu cesur yürekliliği almış,akraba makraba dinlemeden herkese girişmişler.Üzücü bir durum...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık