Bana çok DVD filmi gibi geliyor ne yalan söyliyim. Daha iyi kalitede bir iş beklerdim.Yok yahu bu da çok eskimiş bi tarz. Animasyonu falan gayet iyi fragmanın. Konusu ve karakterleri çok alakasız duruyor lotr ile.
Bana çok DVD filmi gibi geliyor ne yalan söyliyim. Daha iyi kalitede bir iş beklerdim.Yok yahu bu da çok eskimiş bi tarz. Animasyonu falan gayet iyi fragmanın. Konusu ve karakterleri çok alakasız duruyor lotr ile.
Biz de bunları zamanında yetkin sanardık. Dizi çıktı da ne oldukları ortaya çıktı. Diziyi de 5 sezon daha devam ettireceklermiş.Orta Dünya tarihinin bilmem kaçıncı cildin bilmem kaçıncı sayfası Canon ama Silmarillion değil
x.com
x.com
Bez bebek sezon 2 episode 2 de canonOrta Dünya tarihinin bilmem kaçıncı cildin bilmem kaçıncı sayfası Canon ama Silmarillion değil
x.com
x.com
Eru emrediyor, onlar da itaat ediyor. İnsanlar tamamen Eru'ya tabi olan bir ırk. Mesela Ar Pharazon devasa bir orduyla Valinor'a çıkartma yaptığında Valar hiçbir müdahalede bulunmuyor, bizzat Eru onlarla ilgileniyor.Valar neden insanlara karşı ayrımcılık yapıyor? Elfler dünyaya geldiklerinde bizzat Orome onları keşfediyor ve rehberlik ediyor. İnsanları, tuhaf bir şekilde Valar arasında tek umursayan Melkor oluyor (sonraki zamanları hariç tutuyorum) ve onları kendi saflarına katıyor. Baştan sona Elfleri Valinor'a davet etmenin hata olduğunu düşünüyorum. Ulmo, Manwe'den çok daha iyi bir kral olurdu. Demem o ki, madem Elfler sizin için bu kadar önemli, insanları onlardan ayıran ne? Neden insanlar için Valar elçi göndermedi?
Bu durumda Eru insanların acı çekmesine müsamaha gösteriyor, hiçbir gerekçesi olmaksızın.Eru emrediyor, onlar da itaat ediyor. İnsanlar tamamen Eru'ya tabi olan bir ırk. Mesela Ar Pharazon devasa bir orduyla Valinor'a çıkartma yaptığında Valar hiçbir müdahalede bulunmuyor, bizzat Eru onlarla ilgileniyor.
Evcil hayvan gibi yanına alıp büyütsün beslesin, yaralarını sarsın, karınlarını doyursun semirtsin istiyorsun galiba.Bu durumda Eru insanların acı çekmesine müsamaha gösteriyor, hiçbir gerekçesi olmaksızın.