Bari saçını sarı falan yapınBu hatun sizce Rohan prensesi mi yoksa Fate Zero karakteri mi?
Her an ''I have no enemies.'' diyecekmiş gibi duruyor.Bu hatun sizce Rohan prensesi mi yoksa Fate Zero karakteri mi?
Şunu fragmandan haberi olmayan birine atsan asla ama asla lotr ile bir bağlantı kuramaz ya. Kadının görünümünde lotr ile alakalı tek bir emare yok.Bari saçını sarı falan yapın
Değil mi ya ahahahahsdfsadHer an ''I have no enemies.'' diyecekmiş gibi duruyor.
Düşünmüyorum, @ch3rlo ile aramızdaki bir espriydi sadece. Tolkien'dan iyi yazmalarına gerek yok bu arada, biraz evrene hakim olan ve iyi kalemi olan kişiler ortalama bir iş çıkartır.Taam.
Reis bu vasıfsızların tolkienden daha iyi bir hikaye iskeleti yazacaklarını düşünüyorsan sana anca gülerim xD
Got'laştırmışlar... Yok tahtı arzuluyorsun, yok evlilik, ehehe dünyayı yönetebilirsin falan filan... Yöneteceği tek şey rule34 dünyası olur o kızılın.Yazamazlar ve yazmamalılar da. Niye zorluyorlar anlamıyorum. Kendilerini rezil etmek dışında hiçbir sonuç çıkmıyor ortaya.
Bu arada fragman kendi başına bi çizgi film için gayet düzgün duruyor da hiç ama hiç Orta Dünya evrenine aitmiş gibi durmuyor. ne diyaloglar ne tipler.
Erza? Ya durduk yere aklıma duramam geliyor ya ahahha...Bu hatun sizce Rohan prensesi mi yoksa Fate Zero karakteri mi?
Hiç umut vermiyor.Şunu fragmandan haberi olmayan birine atsan asla ama asla lotr ile bir bağlantı kuramaz ya. Kadının görünümünde lotr ile alakalı tek bir emare yok.
Tam bir Rohan prensesi...Bu hatun sizce Rohan prensesi mi yoksa Fate Zero karakteri mi?
Lan bundan mı ortalama iş bekliyorum. İşi bilen ortalama iş çıkartır diyorum.Hiç umut vermiyor.
@William cutting reis kadın rpg karakteri gibi sen ortalama bir iş bekliyorsun xD
Çöptür bu film.
Yok yahu bu da çok eskimiş bi tarz. Animasyonu falan gayet iyi fragmanın. Konusu ve karakterleri çok alakasız duruyor lotr ile.
Dimi aynen. Yakışmamış hiç.Düşünmüyorum, @ch3rlo ile aramızdaki bir espriydi sadece. Tolkien'dan iyi yazmalarına gerek yok bu arada, biraz evrene hakim olan ve iyi kalemi olan kişiler ortalama bir iş çıkartır.
Got'laştırmışlar... Yok tahtı arzuluyorsun, yok evlilik, ehehe dünyayı yönetebilirsin falan filan... Yöneteceği tek şey rule34 dünyası olur o kızılın.
Erza? Ya durduk yere aklıma duramam geliyor ya ahahha...
Mitolojik bir hikayeyi ne kadar modernleştirmeye çalışırlarsa o kadar çöpleşir.Hiç umut vermiyor.
@William cutting reis kadın rpg karakteri gibi sen ortalama bir iş bekliyorsun xD
Çöptür bu film.