Tanınmış oyuncu olmaması daha iyi ya. Tolkien oynamak için ekstrem bir oyunculuğa gerek yok sonuçta, kendi halinde dilbilim profesörü bir yazar. Ünlü olsa çok meta hissederdik. Tanınmayan birini doğrudan onla özdeşleştirebiliriz. Başka rolleriyle bilmiyoruz çünkü.Yönetmen'in bir iki filmini izlemiştim. Herhalde TOM of FİNLAND'dı. Fena sayılmazdı. Senaristleri de pek bilindik sayılmazlar ama umut vadediyor gibiler. Başrol desen ben de birçokları gibi James McAvoy bu filmi parıldatırdı diye düşünüyorum ama önemli olan psikolojiyi iyi işleyebilmeleri.. Sonuç olarak endişe ile karışık umut içerisindeyim.
Senaristlerinin stajyer gibi bir şey olduğunu duymuştum da fragmana göre işleyiş tarzları hiç fena görünmüyor. Alegoriyi bolca öne çıkarmışlar. Tabi herkes çıkıp Ne alegorisi leyn diye kavga çıkaracak ama ben katılıyorum.
Kişisel hayatını iyi işlerler umarım. Aklımda kalacak bir film izlemek istiyorum. Edith Mary'nin dans sahnesi tekrar tekrar izlemelik olmalı.
Biyografi filmlerini çok severim ve bu Tolkien'in biyografisi. Yani benim için beklenti çok yükseklerde.