SilmarillionOrta Dünya kitaplarına başlayacağım. Hobbit, sonrasında da Yüzüklerin Efendisini okuyacağım. Silmarillon, Hurin'in Çocukları ve orta dünya veya o evrende geçen diğer kitaplar nelerdir, hangi sırayla okumam gerekir?
Hurinin çocuklarının geçtiği dönemde Gondor yok.@Smoker Saruman burada Galadriel ve diğerlerine bunu diyerek neyi kastetti anlayamadım. Kendi evlerini de nasıl yıkmış oluyorlar?
Bir de bu "Hurin'in Çocukları"ndaki Hurin, Gondor'daki anahtarcı Hurin mi?
Hangi bölümde bu olay?@Smoker Saruman burada Galadriel ve diğerlerine bunu diyerek neyi kastetti anlayamadım. Kendi evlerini de nasıl yıkmış oluyorlar?
Bir de bu "Hurin'in Çocukları"ndaki Hurin, Gondor'daki anahtarcı Hurin mi?
Kralın Dönüşü'nde. Ağaçsakal'la yapılan vedalaşma sonrası, Saruman orta dünyadan çıkmak üzere yol alırken karşılaşıyorlar.Hangi bölümde bu olay?
Shire'ı kastetmiş olabilir.Kralın Dönüşü'nde. Ağaçsakal'la yapılan vedalaşma sonrası, Saruman orta dünyadan çıkmak üzere yol alırken karşılaşıyorlar.
Bunu Galadriel'e diyor ama. Hobbitlerle bundan sonra konuşuyor.Shire'ı kastetmiş olabilir.
Yanılmıyorsam Shire yakılıp,yıkılıyordu.Shire'ı kastetmiş olabilir.
Benim kitabım yok da Galadriel, Hobbitler falan bir arada Saruman'la mı karşılaşıyorlardı?Bunu Galadriel'e diyor ama. Hobbitlerle bundan sonra konuşuyor.
Bakmak istersen 292. sayfada geçiyor konuşma.