Evet, Beyaz TV "Kralın Dönüşü'' ile yardırıyor.
Kraliyet simgesi.@Smoker merhaba Smoker, bir şey soracam. Aragorn'un yüzüğü, şu çift yılanlı olan, güç yüzüğü müdür yoksa kraliyetin simgesi falan mı?
Önce dağıtılan güç yüzüklerinden kalan var mı? Galadriel'de olan veya başkası. Kitabı okumama birkaç ay var, o zamana kadar sabret.Kraliyet simgesi.
Güç yüzüğü olsa Aragorn veya atası Nazgullerden biri olurdu nihayetinde. :S@Smoker merhaba Smoker, bir şey soracam. Aragorn'un yüzüğü, şu çift yılanlı olan, güç yüzüğü müdür yoksa kraliyetin simgesi falan mı?
3 Elf yüzüğünden biri Elrond, diğeri Gandalf'ımda idi. Cüce yüzüklerinden 3ü Sauron'un eline geçti. Diğerlerinin sonu da ejderha ateşinden oldu.Önce dağıtılan güç yüzüklerinden kalan var mı? Galadriel'de olan veya başkası. Kitabı okumama birkaç ay var, o zamana kadar sabret.
Şimdi oturdu, var ol çiköfteGüç yüzüğü olsa Aragorn veya atası Nazgullerden biri olurdu nihayetinde. :S
Aslında elf yüzüklerinden biri olup olmadığını merak etmiştim.
3 Elf yüzüğünden biri Elrond, diğeri Gandalf'ımda idi. Cüce yüzüklerinden 3ü Sauron'un eline geçti. Diğerlerinin sonu da ejderha ateşinden oldu.
Ne demek, Orta Dünya'yı paylaşmak bir onurdur.Şimdi oturdu, var ol çiköfte
Kitaplarından sonra ben de o onura nail olacam diye umuyorum.Ne demek, Orta Dünya'yı paylaşmak bir onurdur.
Olursun tabii. Ama arada tekrar okumazsan çok şeyi unutur, gugıl kardeşten yardım alırsın. Ama o keyif başka bir şey, ruhu şad olsun Tolkien babamızın.Kitaplarından sonra ben de o onura nail olacam diye umuyorum.
Cüce yüzüklerinden sonuncusunu takan Thrain'i Hobbit filminde görebilirsin. Gandalf onu Dol Guldur mahzenlerinde buluyor.Şimdi oturdu, var ol çiköfte