Kalmayacağım?Peki ya sen küçük kardeşinden özür dilemek zorunda kalırsan
Görelim bakalımKalmayacağım?
Kendi iradesi bunu kaldırmazdı kaptanı için yaptıDoğru ya onu geçmek için ona secde ediyordu. Unutmuşum.
Kaptanı git final boss'una secde et mi dedi?Görelim bakalım
Kendi iradesi bunu kaldırmazdı kaptanı için yaptı
Hayır git kendini geliştir dedi ancak herkesin eğiticisi Luffy ninki gibi denizleri yüzerek aşıp koşa koşa eğitmeye gelmiyor mecbur gelişmek için Mihawktan yardım istediKaptanı git final boss'una secde et mi dedi?
Pek mecbur durumda değildi aslında gitmekte özgürdü ama oda biraz gereksiz sıvadı orayı.Hayır git kendini geliştir dedi ancak herkesin eğiticisi Luffy ninki gibi denizleri yüzerek aşıp koşa koşa eğitmeye gelmiyor mecbur gelişmek için Mihawktan yardım istedi
Bana da saçma geldi ama japonların adetinde belki böyle şeyler normaldir çünkü Mihawk başta eğitmeye yanaşmazken sonra kabul etti hem gitmekte özgürdü ama nereye gidecekti adam nerde olduğunu bile bilmiyordu yaralıydı onu eğitecek kılıç ustasını nasıl bulacaktıPek mecbur durumda değildi aslında gitmekte özgürdü ama oda biraz gereksiz sıvadı orayı.
Mesela Luffy'i teach ya da akainu eğitse baya tepki alırdı ama bu o kadar eleştirilmedi.
O zaman suçu oda ve kuma'ya atıp konuyu kapatalım.Bana da saçma geldi ama japonların adetinde belki böyle şeyler normaldir çünkü Mihawk başta eğitmeye yanaşmazken sonra kabul etti hem gitmekte özgürdü ama nereye gidecekti adam nerde olduğunu bile bilmiyordu yaralıydı onu eğitecek kılıç ustasını nasıl bulacaktı
Hain ikiliO zaman suçu oda ve kuma'ya atıp konuyu kapatalım.