Çeviri 25'te gelecekse spoiler kesin daha erken gelir.Resmi olmayan çevirisi 25 Aralık'ta çıkacak diye bir haber gördüm bugün.
Çeviri 25'te gelecekse spoiler kesin daha erken gelir.Resmi olmayan çevirisi 25 Aralık'ta çıkacak diye bir haber gördüm bugün.
Altını çizdiğim kısım,eğer Ace Kaido'ya zor anlar yaşatmışsa olmaması için bir sebeb yok ve oda'nın bu durumu çoğu yerde kullandığını biliyoruz. Ateşli saldırıyı Dofflamingo'ya karşı kullanmıştı.>Luffy, Marco and Zoro reach Kaido place
>They pull off combo attacks
>Kaido deals damage to Luffy.
>Marco is healing luffy with his flames
>Luffy's sillhouette has flames in it as he punches kaido
>reminds Kaido of ace
Filmde de kullanmıştı......Çoğu okuyucunun 1000.bölümde görmek isteyeceğini düşündüğüm ve yeni gördüğüm bir senaryo paylaşayım dedim.Eğer 999.bölümde Ace'in Fb'sini görüp 999.bölümün sonunda Luffy,Marco,Zoro'nun Kaido'nun olduğu yere ulaştığını varsayarsak güzel bir senaryo olabilir.
Biraz ekleme yaptım ama çoğu kısmı alıntıdır.
Altını çizdiğim kısım,eğer Ace Kaido'ya zor anlar yaşatmışsa olmaması için bir sebeb yok ve oda'nın bu durumu çoğu yerde kullandığını biliyoruz. Ateşli saldırıyı Dofflamingo'ya karşı kullanmıştı.
Sanji Yamatoyu görürse öğreniriz.O derece yetenekli bir kardeşimiz Sanji. Görür görmez ölçebiliyorYamato'nun göğüs ölçülerini öğrenelim artık bu ne rezalet.
Yamato fiziksel olarak Luffy'den çok daha büyük.Yani göğüs ölçüsü Nami veya Robin gibi değil,muhtemelen daha fazla.Bi Madam Shirley değildir ama ben 180-200 arası bekliyorum.Yamato'nun göğüs ölçülerini öğrenelim artık bu ne rezalet.