Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

#ONEPIECE1000LOGS Etkinlikleri

1000. Bölümde Ne Olacak?

• Hiçbir şey olmayacak.

Kullanılan: 96 39.2%
  • Önemli bir şey olacak.

Kullanılan: 127 51.8%
  • Fikrim yok.

Kullanılan: 22 9.0%

• Kullanılan toplam oy
    245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 6669

300 bölüme yakındır sakladığı amirali görsek güzel olabilir.
böyle bir giriş yaparsa Wanoya tanıtımı harika olur.

Böyle her hafta heyecan yaratmaya çalışıyorlar. Çok sağlam bi 1000. bölüm olacak diyorum. Sonra aklıma Sanji ve Luffy buluşması mı ne diye abuk subuk haftalarca yaptıkları fragmanlar geliyor aklıma hemen sıfırlıyorum beklentiyi.
Luffy kaido nun karşısına çıkacak artık bundan çok eminim. Oda bunu büyük bir şey olarak görüyordur zaten. :artiz:

1000. bölümde Luffy çıkacak diye 6-7 bölümü heba etti. Halbuki 1000. bölümde bir bölüm 999 da 998 de 604'de. Hepsi birer bölüm ve15-20 sayfa.

Bari 30-35 sayfa olsa.

Luffy kaido nun karşısına çıkacak artık bundan çok eminim. Oda bunu büyük bir şey olarak görüyordur zaten. :artiz:
Foruma sormak lazım Luffy 1000. bölümde yukarı çıkarsa ve tüm kınların kan revan halinde devre dışı çıktığı kaldığını görse ve çok sağlam bir çizim olsa. Hadi arttırıyorum Luffy sahneye Kaido'ya sağlam 1 tane geçirerek girsin yeter mi?

Foruma sormak lazım Luffy 1000. bölümde yukarı çıkarsa ve tüm kınların kan revan halinde devre dışı çıktığı kaldığını görse ve çok sağlam bir çizim olsa. Hadi arttırıyorum Luffy sahneye Kaido'ya sağlam 1 tane geçirerek girsin yeter mi?
Ya şöyle bir sıkıntı da var. Kınların nasıl kan revan haline getirdiğini de göremedik. Beni tatmin etmez açıkçası

Bence yeter. 1000'e fazla anlam yüklüyoruz. Hepsi bir bölüm. One Piece'in genel bir sorunu var. Bu sorun ya asılsız ya da suç mangakada. 1000. bölüm geldi diye büyülü biçimde her şey değişmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık