Güzel konu açamıyorum ben ya. :/Konu var ama anket yok sanırım. @Chris öyle bir anket hazırlığı içinde diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Güzel konu açamıyorum ben ya. :/Konu var ama anket yok sanırım. @Chris öyle bir anket hazırlığı içinde diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Est.Güzel konu açamıyorum ben ya. :/
Böyle her hafta heyecan yaratmaya çalışıyorlar. Çok sağlam bi 1000. bölüm olacak diyorum. Sonra aklıma Sanji ve Luffy buluşması mı ne diye abuk subuk haftalarca yaptıkları fragmanlar geliyor aklıma hemen sıfırlıyorum beklentiyi.
Luffy kaido nun karşısına çıkacak artık bundan çok eminim. Oda bunu büyük bir şey olarak görüyordur zaten.Böyle her hafta heyecan yaratmaya çalışıyorlar. Çok sağlam bi 1000. bölüm olacak diyorum. Sonra aklıma Sanji ve Luffy buluşması mı ne diye abuk subuk haftalarca yaptıkları fragmanlar geliyor aklıma hemen sıfırlıyorum beklentiyi.
Foruma sormak lazım Luffy 1000. bölümde yukarı çıkarsa ve tüm kınların kan revan halinde devre dışı çıktığı kaldığını görse ve çok sağlam bir çizim olsa. Hadi arttırıyorum Luffy sahneye Kaido'ya sağlam 1 tane geçirerek girsin yeter mi?Luffy kaido nun karşısına çıkacak artık bundan çok eminim. Oda bunu büyük bir şey olarak görüyordur zaten.
Ya şöyle bir sıkıntı da var. Kınların nasıl kan revan haline getirdiğini de göremedik. Beni tatmin etmez açıkçasıForuma sormak lazım Luffy 1000. bölümde yukarı çıkarsa ve tüm kınların kan revan halinde devre dışı çıktığı kaldığını görse ve çok sağlam bir çizim olsa. Hadi arttırıyorum Luffy sahneye Kaido'ya sağlam 1 tane geçirerek girsin yeter mi?
Bence yeter. 1000'e fazla anlam yüklüyoruz. Hepsi bir bölüm. One Piece'in genel bir sorunu var. Bu sorun ya asılsız ya da suç mangakada. 1000. bölüm geldi diye büyülü biçimde her şey değişmeyecek.Foruma sormak lazım Luffy 1000. bölümde yukarı çıkarsa ve tüm kınların kan revan halinde devre dışı çıktığı kaldığını görse ve çok sağlam bir çizim olsa. Hadi arttırıyorum Luffy sahneye Kaido'ya sağlam 1 tane geçirerek girsin yeter mi?