Abidinbeyyy 6 Şub 2025 #6,461 One Punch Man | Chapter 196 | Cubari Read the One Punch Man manga series. cubari.moe ingilizce manga çıktı arkadaşlar
One Punch Man | Chapter 196 | Cubari Read the One Punch Man manga series. cubari.moe ingilizce manga çıktı arkadaşlar
Riful Dün 16:22 da #6,463 Sadece sıra sıra resim paylaşmışlar. Üzerine pek kafa yormadan paylaşmışlar diye umalım. Yoksa anime böyle olacaksa durum kötü.
Sadece sıra sıra resim paylaşmışlar. Üzerine pek kafa yormadan paylaşmışlar diye umalım. Yoksa anime böyle olacaksa durum kötü.
Akainu Dün 16:55 da #6,464 Çok iyi duruyor ama ekim nedir.Tekrar ilk 2 sezonu baştan izleriz artık ekim gelmeden.
Leffwn Dün 17:01 da #6,465 Riful dedi ki: Sadece sıra sıra resim paylaşmışlar. Üzerine pek kafa yormadan paylaşmışlar diye umalım. Yoksa anime böyle olacaksa durum kötü. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. OPM manga, anime iyice sarmaz oldu, seri gazı kaçmış kola gibi. 10. saniyede kingin bir yürüyüşü var...
Riful dedi ki: Sadece sıra sıra resim paylaşmışlar. Üzerine pek kafa yormadan paylaşmışlar diye umalım. Yoksa anime böyle olacaksa durum kötü. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. OPM manga, anime iyice sarmaz oldu, seri gazı kaçmış kola gibi. 10. saniyede kingin bir yürüyüşü var...
Daryun Bugün 01:06 #6,466 Ben Goro savaşından sonra ki bölümleri sarmıyor diye okumayı bile bıraktım, nasıl olsa serinin sonunu görmekte mümkün olmaz.
Ben Goro savaşından sonra ki bölümleri sarmıyor diye okumayı bile bıraktım, nasıl olsa serinin sonunu görmekte mümkün olmaz.