Bir et döner ve ayran ısmarlarsan yapmayı denerizgel yap o zaman yeğenim çok istiyorsan.

Bir et döner ve ayran ısmarlarsan yapmayı denerizgel yap o zaman yeğenim çok istiyorsan.
varla yok arasında.okurken görsellikten dolayı insan manga dan soğuyor o derece kötü çizimleri.anaokuluna giden çocuk seviyesi desem yalan olmaz.Bu serinin orijinali yok mu, ne diye böyle bir şey yapıyor bunlar.
Ben orjinalini daha çok beğendim.En azından hikaye ilerliyordu.varla yok arasında.okurken görsellikten dolayı insan manga dan soğuyor o derece kötü çizimleri.anaokuluna giden çocuk seviyesi desem yalan olmaz.
Ben onu hikaye anlamında sormuştum. Hikayeye dokunmadan sadece senin bahsettiğin çizim sıkıntısını düzelttikleri bir iş değil miydi bu Murata çizimi seri. Orijinal esere hiç bakmadığım için ne oranda farklılıklar var bilmiyorum.varla yok arasında.okurken görsellikten dolayı insan manga dan soğuyor o derece kötü çizimleri.anaokuluna giden çocuk seviyesi desem yalan olmaz.
Hikaye anlamında Murata tabiki değişikliğe gidiyor bazı yerlerde.En son hatırladığım güncelde zaten orjinal seri sahibiyle beraber çalışıyordu.Ben onu hikaye anlamında sormuştum. Hikayeye dokunmadan sadece senin bahsettiğin çizim sıkıntısını düzelttikleri bir iş değil miydi bu Murata çizimi seri. Orijinal esere hiç bakmadığım için ne oranda farklılıklar var bilmiyorum.