Kim o? Gözükmüyor.
Kim o? Gözükmüyor.
Şehriye ÇorbasıNe yazıyor tişortte? resim görünmüyor bende:/
Bende öyle düşünüyordum da genel anime kitlesi Goku kazanır diyor.Sai iki vurur
Base Goku>SaitamaKonuyla alakasız ama Saitama vs Goku hakkında ne düşünüyorsunuz?
saitama nın güçlenme evresinin sınırsız olduğunu gördüğümüzden beri bu ihtimali pek gerçekçi görmüyorum.Çizer resmen sonuna kadar kapıyı açık bıraktı.Tanrı ile vs sanırım Saitamayı anca tatmin edecek.Base Goku>Saitama
Gokunun son halini bilmediğimden yorumlayamıyorum. DB gücü hep galaktik seviyede olan bir seriydi. Haklı olabilirler.Bende öyle düşünüyordum da genel anime kitlesi Goku kazanır diyor.
Bu durumu yapay zeka'ya sorduğumda bana birkaç tane olasılık söyledi bunlardan bir tanesi de Goku'nun Saitama'ya göre daha fazla dövüştüğünü ve farklı farklı ırklardan edindiği tecrübesinden dolayı şuan daha güçlü olduğunu söyledi, fakat Saitama'da çok büyük potansiyel var ileride kazanacaktır. Aklımda kalan bir diğer olasılıkta, Eğer Goku dövüşün başında tüm gücünü kullanmazsa Saitama'nın kazanacağını söylüyordu.saitama nın güçlenme evresinin sınırsız olduğunu gördüğümüzden beri bu ihtimali pek gerçekçi görmüyorum.Çizer resmen sonuna kadar kapıyı açık bıraktı.Tanrı ile vs sanırım Saitamayı anca tatmin edecek.