Garou'nun hikayesini beğenirsin, beğenmezsin, bu senin bileceğin bir mevzu. One'ın Garou karakteri üzerinden yapmaya çalıştığı şey; zibilyon mislini gördüğümüz "ben şuna kızdım, o yüzden evreni yok edecem" temalı villain karakterlere gönderme yapmak. Bunu da çok iyi yapmış, ders olarak okutulması gerek. Bu ve benzeri zibilyon tane saçma sapan şonen villaini gördük maalesef. One da bunlarla dalga geçiyor işte, ciddiye alıp da "aga bu nasıl bir karakter tasarımı" dememek lazım. Bu mesele direkt olarak OPM'nin ana konusuyla alakalı, eleman bin bir türlü şekilde şonenlerle dalga geçti, garou meselesi de bunlardan biri.
Bunların haricinde god meselesi var. Bu eleman normalde webtoonda olmayan, mangada gördüğümüz ve muhtemelen yeniden çizimlerin ekserisine sebebiyet veren arkadaş. Bu arkadaşın ve blastın geldiği bölümleri ben webtoon'dan hatırlamıyorum. Daha sonradan mangaya yedirilmiş. Normalde olan şey, garou yavaş yavaş güç kazanıp, arkın ana kötüsüne evriliyordu, daha sonra saitama bunu sürekli olarak tekleyip işini bitiriyordu. God meselesi seriye dahil olduktan sonra işler bu raddeye uzadı. Yoksa Garou kim ki Saitama'ya diş geçiriyor? İşlerin bu denli efektif hale gelmesi, daha sonra piyasaya çıkan bir şey. Bu meseleyi de şuan işliyor, bakalım nasıl bir zemine oturtacak.