Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Ciddi olmasında ben de sorun görmüyorum orası yanlış anlaşılmasın @Dattebayo..! yada @kekomancer gibi bu bölüme yükselinir mi de demiyorum. Bence bölüm şaheser. Söylediğim şey OPM'de bu kadar uzun süren ciddiyet hoşuma gitmiyor özellikle Saitama ortamdayken.

Şahsen Saitama'yı zorlanırken, kanarken vesaire vesaire görmek istemem.
Şahsen söylüyorum ben onu. Bana göre bu malın merkezinde olduğunu hikayeye yükselmek TLOU 2 tarzı bir oyunu ama abi grafik ama animasyon ama seslendirme uuu yeaa diye övmek gibi bir şey. Çizimler efsane dövüş koreografileri güzel bölümler bir şekilde akıyor aksiyon vs var tamam da sırf bunlar yüzünden ne serideki varlığını ne saçma salak çocuksu motivasyonunu ne amansız zorlama yükselişini ne de çapsızlığı ve bayalığıyla seride kapladığı yeri ipleyemediğim bir malın hikayenin bu kadar merkezinde olmasına sırf saydığım sebepler var diye çok yükselemem ben.

Şahsen söylüyorum ben onu. Bana göre bu malın merkezinde olduğunu hikayeye yükselmek TLOU 2 tarzı bir oyunu ama abi grafik ama animasyon ama seslendirme uuu yeaa diye övmek gibi bir şey. Çizimler efsane dövüş koreografileri güzel bölümler bir şekilde akıyor aksiyon vs var tamam da sırf bunlar yüzünden ne serideki varlığını ne saçma salak çocuksu motivasyonunu ne amansız zorlama yükselişini ne de çapsızlığı ve bayalığıyla seride kapladığı yeri ipleyemediğim bir malın hikayenin bu kadar merkezinde olmasına sırf saydığım sebepler var diye çok yükselemem ben.
Kalbimi kırdın :agla:

Garou nun böyle olmasının bebeklik demeniz saçma çoçukluğunda yaşadığımız şeyler büyüyünce bizi biz yapar tramvaları unutamayız ve blastın tanrı senin içinde demesi genelde hep şeytan içlerine girer ama murata dünyadaki bo.tan savaşların din tanrı yüzünden olduğunu vurguluyor

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık