Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Murata çizimleri güzel yapıyor. Saitama'nın öfkesini de güzel yansıtmış ama artık Garou arcının bitmesi lazım.Webcomic'te yanlış hatırlamıyorsam Garou arcı biteli yıllar oluyor.
Ya çizimler hep sanat hep müthiş zaten de sırf çizim güzel diye şu malın zorlama hikayesi ve dövüşüne uuuuuu diye yükselemem ben. Bıktık anasını satayım yeter gezegenler boyutlar tanrılar bilmem daha neler neler var evrende. Yıllardır çapsız köpeği okuyoruz.

Çıldıracağım anasını satayım. Dünyanın en aptal motivasyonuna sahip kezban köpeğinin yarattığı sıkıntıya aldığı bölüm sayısına bakar mısınız? Ulan it mabadını yırtsan adamda düzgün bir etki bırakamıyorsun. Geberip gitmemiş olman bile rakibinin sana lütfü. Daha neyine gtün kaşınıyor neyine azıyorsun da seni biraz ciddiye alsın diye aşağılık bir köpek gibi davranmaya başlıyorsun. Yok Tanrı'nın kontrolünde yok o yok bu yeter lan. Kaç bölüm oldu malın tekinin hezeyanını okuyoruz aynı laflar aynı aptal motivasyon aynı mağduriyet çabası. Özünde iyi olduğu milyon kere vurgulanmış bir ergenin zorla şerefi beş para etmez haysiyetsiz bir köpeğin evladına dönüşmeye çalışmasını izliyoruz. O Genos geri gelecek sen de geberip gideceksin. Ulan şu muhabbetin ederi bu değildi Saitama bu salağı billur geçerek tokatladıktan sonra masaya oturtmuştu işte bitirecektin orada bakacaktın yoluna. Orijinal versiyonda bu köpek bu hale geliyor muydu? Karşıda gerçek bir villain olsaydı da Saitama'nın öfkesiyle gaza gelip yeri göğü inlettiğini görüp aşka gelseydik keşke. Karşıda bu çapsız köpek varken rahatsız olmaktan başka bir hissiyatım olmuyor okurken.
Şu saatten sonra afedersin ama onun özünü eşekler neyse bir ban daha yemeyelim.

Şu saatten sonra afedersin ama onun özünü eşekler neyse bir ban daha yemeyelim.
Kansız iyilik yapar
Millet bunu görür sen aslında iyisin der
Kansız, hayır ben şerefsiz bir köpeğim diye ısrar eder
Millet ikna etmeye çalışır
Kansız iyilik yapar
Millet bunu görür sen aslında iyisin der
Kansız, hayır ben şerefsiz bir köpeğim diye ısrar eder
Millet ikna etmeye çalışır
Kansız iyilik yapar
...

Yalnız bugün Genos'u harcayan yarın Mumen Rider'ı harcar. Buna izin veremeyiz. Garou fanlarını da kafes dövüşüne davet ediyorum. Geçen bölüm methiyeler düzüyordunuz adama:artiz:
Adam gayet kaliteli bir villian. Son bölüm içinde geçerli bu dediğim. Saitama üzerinde bu kadar etki bırakan, bu kadar ciddileşmesini sağlayan biri oldu mu başka? Garou sayesinde öfkeli bir Saitama izleyeceğiz sırf bundan dolayı teşekkür etmek lazım karaktere. Birilerinin ölmesi her zaman iyidir hikaye için, Genos'un ölümü Garou'yu daha da yukarı taşıdı.

Çıldıracağım anasını satayım. Dünyanın en aptal motivasyonuna sahip kezban köpeğinin yarattığı sıkıntıya aldığı bölüm sayısına bakar mısınız? Ulan it mabadını yırtsan adamda düzgün bir etki bırakamıyorsun. Geberip gitmemiş olman bile rakibinin sana lütfü. Daha neyine gtün kaşınıyor neyine azıyorsun da seni biraz ciddiye alsın diye aşağılık bir köpek gibi davranmaya başlıyorsun. Yok Tanrı'nın kontrolünde yok o yok bu yeter lan. Kaç bölüm oldu malın tekinin hezeyanını okuyoruz aynı laflar aynı aptal motivasyon aynı mağduriyet çabası. Özünde iyi olduğu milyon kere vurgulanmış bir ergenin zorla şerefi beş para etmez haysiyetsiz bir köpeğin evladına dönüşmeye çalışmasını izliyoruz. O Genos geri gelecek sen de geberip gideceksin. Ulan şu muhabbetin ederi bu değildi Saitama bu salağı billur geçerek tokatladıktan sonra masaya oturtmuştu işte bitirecektin orada bakacaktın yoluna. Orijinal versiyonda bu köpek bu hale geliyor muydu? Karşıda gerçek bir villain olsaydı da Saitama'nın öfkesiyle gaza gelip yeri göğü inlettiğini görüp aşka gelseydik keşke. Karşıda bu çapsız köpek varken rahatsız olmaktan başka bir hissiyatım olmuyor okurken.
Başka herhangi bir seride maks 10 bölümlük hikayesi olurdu peştonun. Acayip yordu beni de. Bit artık wano v2 resmen.

Orjinali farklı diye biliyorum. Farkını bilen biri gelip anlatsa tatlı olur:D
WC'de yanlış hatırlamıyorsam bu kadar uzamıyordu dövüş. Garou herkesi bayıltıyor veya etkisiz hale getiriyordu ancak bu şekilde God ile değil evrim geçirdiği şekli ile. En son yine canavara dönüşüyordu Saitama bunun o canavar kabuğunu kırıp, Garou normal haline döndükten sonra az biraz konuşuyorlar sonra kahramanlar uyanmaya başlayınca Garou kaçarak uzaklaşıyordu. Saitama dövdükten sonra konuşarak imana getiriuordu bir nevi. Blast vs. yoktu yani. Dövüş ortasında ev içerisinde masa başına geçtikleri zaman WC ile birebir gidecek diye düşünmüştüm ama birden serinin seyri değişti.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık